Ιβάνοβιτς: «Ξέρουμε τι μας περιμένει στον Πειραιά»

Ιβάνοβιτς: «Ξέρουμε τι μας περιμένει στον Πειραιά»

Ο Νίκολα Ιβάνοβιτς μίλησε για την αυριανή μάχη του Ερυθρού Αστέρα με τον Ολυμπιακό.

Ο Ερυθρός Αστέρας φιλοξενείται (27/1) από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, με τον Νίκολα Ιβάνοβιτς να μιλάει για την αναμέτρηση των δυο συλλόγων.

Ο 27χρονος παίκτης στάθηκε στον ρυθμό που καλείται να βρει η ομάδα του, ενώ ανέφερε πως γνωρίζει καλά το τι θα συναντήσει στον Πειραιά.

«Ξέρουμε τι μας περιμένει στον Πειραιά, αυτό που είναι πραγματικά σημαντικό είναι να βρούμε ρυθμό το συντομότερο δυνατό και να ανεβάσουμε την ποιότητα. Δεν είμαι σίγουρος αν θα νικήσουμε τον Ολυμπιακό, αλλά ελπίζω ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό και θα παίξουμε ένα καλό παιχνίδι.

Κάναμε ποιοτικό παιχνίδι κόντρα στη Ζαλγκίρις, ελέγξαμε την αναμέτρηση στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, παρά το γεγονός ότι είχαμε κάποια λάθη, κακές αποφάσεις και κενά στην άμυνα. Είχαμε πολλά προβλήματα με τον κορωνοϊό το προηγούμενο διάστημα, πρέπει να επιστρέψουμε στους ρυθμούς του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου. Φάνηκε στο γήπεδο ότι δυσκολευόμαστε σε άμυνα και επίθεση, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι είμαστε όλοι υγιείς ξανά, ότι το 80% της ομάδας, συμπεριλαμβανομένων των προπονητών, ανάρρωσε, οπότε είμαστε ήρεμοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ