Σπάχια: «Πολύ δύσκολο να παίζεις στην έδρα του Παναθηναϊκού»

Σπάχια: «Πολύ δύσκολο να παίζεις στην έδρα του Παναθηναϊκού»

Ο τεχνικός της Μπασκόνια μίλησε για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ(28/01).

Παναθηναϊκός και Μπασκόνια διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 23η αγωνιστική της Ευρωλίγκα. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη υποδέχεται την ομάδα της Μπασκόνια, με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στην διοργάνωση, έπειτα από την εντός έδρας νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου στις 12 Δεκεμβρίου.

Από την άλλη το σύνολο του Νέβεν Σπάχια στοχεύει στην νίκη για να ελπίζει για την είσοδο του στην οκτάδα. Για την αυριανή αναμέτρηση απέναντι στον Παναθηναϊκό μίλησε Κροάτης τεχνικός των Ισπανών, τονίζοντας πως πάντα είναι δύσκολο να παίζεις σε έδρες όπως αυτή του τριφυλλιού, όπου το κοινό είναι εντυπωσιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δεν είναι καθόλου εύκολο να παίζεις στην έδρα του Παναθηναϊκού, επειδή έχουν εντυπωσιακό κοινό. Είναι μια ομάδα που πάντοτε παλεύει κι είναι σκληρή. Είναι επίσης καλά προπονημένη και δύσκολη ομάδα»

Ο 59χρονος τεχνικός ανέφερε επίσης σχετικά με τα μεταγραφικά σενάρια πως ένας σοβαρός σύλλογος εξετάζει πάντοτε την αγορά, ενώ σχολίασε ακόμη πως η θέση του σέντερ είναι αυτή όπου χρειάζεται να εστιάσουν περισσότερο εκείνος κι οι συνεργάτες του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ