Παναθηναϊκός: Θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Μπασκόνια

Παναθηναϊκός: Θέλει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Μπασκόνια

O Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μπασκόνια απόψε (28/1, 21:00) στο ΟΑΚΑ για την 23η αγωνιστική της Euroleague με στόχο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα.

Μετά τις συνεχόμενες αναβολές εξαιτίας της κακοκαιρίας που έπληξαν την Αττική ο Παναθηναϊκός επιστρέφει ξανά στην ενεργό δράση και απόψε στις 21:00 υποδέχεται την Μπασκόνια για την 23η αγωνιστική της Euroleague.

Στον προηγούμενο αγώνα του κόντρα στην Εφές έφτασε πολύ κοντά στη νίκη ο Παναθηναϊκός, αλλά ο Μοερμάν του τη στέρησε στο τέλος. Αυτή ήταν η 5η διαδοχική ήττα για τον Παναθηναϊκό στην Euroleague και υποχώρησε στο 4-15.

Από ‘κει και πέρα, ο Δημήτρης Πρίφτης δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Γιώργου Παπαγιάννη, ο οποίος έχει υποστεί θλάση, αλλά και του Ντάριλ Μέικον, που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα. Αντιθέτως, ξεπέρασαν τους μικροτραυματισμούς τους και δηλώνουν διαθέσιμοι οι Νεμάνια Νέντοβιτς και Χάουαρντ Σαντ-Ρος.

Επιπλέον υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στο αποψινό παιχνίδι κόντρα στην Μπασκόνια να κάνει ντεμπούτο και το νεό μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού ο Στέφαν Γιόβιτς, ώστε να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής.

Από την άλλη πλευρά την περασμένη αγωνιστική η Μπασκόνια ηττήθηκε από την Μπάγερν Μονάχου με 84-77 και έπεσε στο 7-13.

Ο Νέβεν Σπάχια δεν έχει στη διάθεσή του τους Αρτούρς Κούρουκς, Τάντας Σεντεκέρσκις και Άλεκ Πίτερς, που βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό. Αντιθέτως, ανέκαμψε και υπολογίζεται ο γκαρντ/φόργουορντ Βάνια Μαρίνκοβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ