Το τετ α τετ δύο σπουδαίων: Τι είπαν Γκουαρντιόλα – Γιασικεβίτσιους (pics, vid)

Το τετ α τετ δύο σπουδαίων: Τι είπαν Γκουαρντιόλα – Γιασικεβίτσιους (pics, vid)

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα παρακολούθησε την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Βιλερμπάν και μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε με τον Γιασικεβίτσιους για γκολφ.

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι Πεπ Γκουαρντιόλα εκμεταλλευόμενος το κενό στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδα του ταξίδεψε στην Βαρκελώνη και δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Mπαρτσελόνα με την Βιλρεμπάν για την 23η αγωνιστική της Euroleague.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Πεπ Γκουρντιόλα βρέθηκε στα αποδυτήρια των «μπλαουγκράνα», όπου είχε μια φιλική κουβέντα με τον προπονητή των Καταλανών, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Ο Λιθουανός τεχνικός αργότερα αποκάλυψε την συνομιλία των δύο ανδρών και όπως είπε μίλησαν περισσότερο για γκολφ και λιγότερο για το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ.

Αναλυτικά ανέφερε ο Γιασικεβίτσιους: 

«Μιλήσαμε πιο πολύ για γκολφ, λιγότερο για μπάσκετ και ποδόσφαιρο. Είπαμε μήπως κανονίσουμε να παίξουμε κάποια στιγμή. Είναι τιμή για μένα. Τον παρακολουθώ από όταν έπαιζε. Και τώρα μαθαίνω από αυτόν. Πρέπει να είμαστε περήφανοι που ανήκει στην ομάδα μας».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ