Πρίφτης: «Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

Πρίφτης: «Να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό»

Ο Δημήτρης Πρίφτης σχολίασε την νίκη της ομάδας του επι της Μπασκόνια, ενώ αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του Στέφαν Γιόβιτς.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας της Μπασκόνια με 75-63 για την 23η αγωνιστική της Euroleague, με τους «πράσινους» να παίρνουν την πέμπτη τους νίκη στην διοργάνωση.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για την νίκη της ομάδας του, επί των Ισπανών ενώ αναφέρθηκε και στο ντεμπούτο του Στέφαν Γιόβιτς τονίζοντας ότι ίσως να ήταν παρακινδυνευμένο που έπαιξε για 19 λεπτά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Δείξαμε κάτι τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Σίγουρα, η Μπασκόνια είχε απουσίες αλλά κι εμείς χάσαμε δύο παίκτες που έχουν σημαντική επίδραση στο παιχνίδι μας. Όμως οι υπόλοιποι παίκτες έπαιξαν πολύ καλά και μπορέσαμε να μοιράσουμε τον χρόνο συμμετοχής και να βάλουμε κάποια νέα παιδιά. Ίσως να ήταν παρακινδυνευμένο ότι στείλαμε τον Γιόβιτς στο παρκέ για 19 λεπτά. Ίσως έπρεπε να παίξει λίγο λιγότερο, αλλά με τους τραυματισμούς που έχουμε, έπρεπε να παίξει. Ελπίζω να βρεθεί σε φόρμα σύντομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ