«Ο Παναθηναϊκός έχει 14 παίκτες υψηλού επιπέδου»

«Ο Παναθηναϊκός έχει 14 παίκτες υψηλού επιπέδου»

Ο προπονητής της Βαλένθια, Τσους Βιντορέτα, μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό (30/3) και το ρόστερ υψηλού επιπέδου που διαθέτουν οι «πράσινοι».

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Παναθηναϊκό ο προπονητής της Βαλένθια, Τσους Βιντορέτα, ενόψει της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, για την 29η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια πλήρης ομάδα, η οποία έχει πολύ καλή καθοδήγηση και έχει στο ρόστερ της 14 παίκτες υψηλού επιπέδου.

Συγκεκριμένα, ο κόουτς των πρωταθλητών Ισπανίας ανέφερε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μία πλήρης ομάδας, με πολύ καλή καθοδήγηση. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και θα είμαστε ανταγωνιστικοί, όπως κάνουμε σε κάθε ματς της Euroleague. Διαθέτει μία πληθώρα παικτών υψηλού επιπέδου, μία από τις τελευταίες επιλογές του rotation είναι ο Ματ Λοτζέσκι που μας είχε κάνει ζημιά στο πρώτο ματς, αν και νικήσαμε».

Για τις αλλαγές που έγιναν στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και το γεγονός ότι στο παιχνίδι της Παρασκευής θα παίξει και ο Νικ Καλάθης, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στο πρώτο ματς, δήλωσε: «Πλέον, ο Νικ Καλάθης που δεν είχε αγωνιστεί εδώ, είναι στο 100%, ενώ απέκτησαν και τους Μάικ Τζέιμς και Άντριαν Πέιν. Πρόκειται για ομάδα με πολύ γεμάτο ροτέισον, μένουν εκτός παίκτες όπως ο Ντένμον και ο Όγκαστ. Μιλάμε για μία ομάδα με 14 παίκτες του υψηλότερου επιπέδου. Η πρώτη μας υποχρέωση είναι να είμαστε σταθεροί στην άμυνά μας και να μην τους επιτρέψουμε να τρέξουν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ