Τι συμβαίνει με τα κρούσματα του Ολυμπιακού και τα ματς με Ρεάλ – Μπασκόνια

Τι συμβαίνει με τα κρούσματα του Ολυμπιακού και τα ματς με Ρεάλ – Μπασκόνια

O Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει την Ρεάλ την Τετάρτη (2/2, 21:45) για την 24η αγωνιστική της Euroleague, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν να ταλαιπωρούνται από τον κορωνοϊό.

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (2/2, 21:45) αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 24η αγωνιστική της Εuroleague.

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες στην Εuroleague με τις δύο να είναι εκτός έδρας από την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία και από την Μακάμπι τελ Αβίβ στο Ισραήλ. Μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική γνώρισε την πρώτη του εντός έδρας ήττα, καθώς ηττήθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα με 76-72, με τους Σέρβους να σπάνε το αήττητο του Ολυμπιακού.

Πλέον ο Ολυμπιακός ταξιδεύει στην Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει την Ρεάλ σε ένα δύσκολο παιχνίδι για τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι θέλουν την νίκη κόντρα στην «βασίλισσα» για να παραμείνουν στην διεκδίκηση της τέταρτης θέσης για τα play off της Euroleague, η οποία δίνει και το πλεονέκτημα της έδρας. Πλέον ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με την Ούνικς Καζάν να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, καθώς έχει μόλις μια ήττα παραπάνω από τους ερυθρόλευκους.  Ακόμα με την ήττα του Ολυμπιακού από τον Ερυθρό Αστέρα η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η μόνη ομάδα στην διοργάνωση που δεν έχει ηττηθεί ακόμα εντός έδρας.

Βέβαια, το παιχνίδι κόντρα στην Ρεάλ θα είναι αρκετά δύσκολο, καθώς ο Γιώργος Μπαρτζώκας αντιμετωπίζει αρκετά σοβαρά προβλήματα, ενώ όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ χθες βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό άλλα τέσσερα μέλη της ομάδας με τα δύο από αυτά να αφορούν σε παίκτης και έτσι ο εφιάλτης του ιού που ταλαιπώρησε την ομάδα το προηγούμενο διάστημα επιστρέφει ξανά.

Πλέον το ματς κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι κομβικό για τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν στην Ισπανία με αρκετά προβλήματα και όπως όλα δείχνουν το παιχνίδι μοιάζει ιδιαίτερα δύσκολο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ