Δήμαρχος Βελιγραδίου: «Είμαστε έτοιμοι να διοργανώσουμε το Final Four της Euroleague»

Δήμαρχος Βελιγραδίου: «Είμαστε έτοιμοι να διοργανώσουμε το Final Four της Euroleague»

Ο Δήμαρχος του Βελιγραδίου, Ζόραν Ραντόιτσιτς δήλωσε πως η πόλη του είναι έτοιμη να υποδεχθεί το Final Four της Euroleague, αν τελικά προκύψει αλλαγή έδρας.

Το Βελιγράδι βρίσκεται από καιρό στη λίστα της Euroleague ως πρώτη εναλλακτική έδρα για το Final Four, σε περίπτωση που η Γερμανία δεν μπορούσε να εγγυηθεί για την ασφάλεια των συμμετεχόντων και των θεατών, λόγω του κορωνοϊού, όπως είχε αποκαλύψει σε προηγούμενο σημείο της σεζόν Μέσο από τη Σερβία.

Τότε ο αντιδήμαρχος της πόλης, Γκόραν Βέσιτς, είχε συναντηθεί με στελέχη της διοργανώτριας αρχής και συζήτησαν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, εάν το επιβάλλουν τα πράγματα.

Τώρα ο δήμαρχος της πρωτεύουσας της Σερβίας, Ζόραν Ραντόιτσιτς, επιβεβαίωσε τα όσα είχε συζητήσει ο υφιστάμενός του και δήλωσε πως η πόλη είναι έτοιμη να φιλοξενήσει το μεγάλο γεγονός. Υπενθυμίζουμε πως αν αυτό συμβεί, θα είναι η δεύτερη φορά τα τελευταία χρόνια, με προηγούμενη το 2018.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλουμε να διοργανώσουμε το Final 4, μας ενδιαφέρει. Θα δούμε τι θα συμβεί, δεν είμαστε εμείς αυτοί που αποφασίζουμε. Σε κάθε περίπτωση, είμαστε έτοιμοι για τη διοργάνωση».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ