Παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Άλερικ Φρίμαν

Παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Άλερικ Φρίμαν

Παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι και επίσημα ο Άλερικ Φρίμαν, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο τουρκικό πρωτάθλημα με την φανέλα της Μπούρσασπορ.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Άλερικ Φρίμαν που στο πρώτο μισό της σεζόν αγωνιζόταν στην τουρκική Μπούρσασπορ.

Ο 27χρονος Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν με τη «ρωσική αρκούδα» και θέτει εαυτόν υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Ιτούδη, Ο Φρίμαν αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην τουρκική Μπούρσασπορ. Πάντως, το συμβόλαιό του θα τεθεί σε ισχύ μετά την Παρασκευή (4/2), όταν και θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ρωσικής ομάδας.

Ο Φρίμαν ήταν φέτος ο πρώτος σκόρερ του τουρκικού πρωταθλήματος με τη φανέλα της ομάδας της Προύσας έχοντας 20,5 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα με 49,4% από τη γραμμή του τριπόντου. Επιπρόσθετα είχε και 3,1 ριμπάουντ, 3,5 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 33,6 λεπτά συμμετοχής σε 15 αναμετρήσεις στο τουρκικό πρωτάθλημα. Στο Eurocup, ο Φρίμαν είχε 19,6 πόντους (43,9% στα τρίποντα), 2,4 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ.

Πλέον, η ΤΣΣΚΑ έχει καλύψει τις οκτώ από τις εννέα θέσεις ξένων παικτών, ενώ στη Euroleague επιτρέπονται μεταγραφές έως τις 23 Φεβρουαρίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ