Δύσκολη αποστολή στη Μαδρίτη για τον Ολυμπιακό

Δύσκολη αποστολή στη Μαδρίτη για τον Ολυμπιακό

O Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τη Ρεάλ στη Μαδρίτη (21:45) για την 24η αγωνιστική της Euroleague, με τους «ερυθρόλευκους» να ταξδεύουν στην Ισπανία με 13 παίκτες.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Ισπανία, όπου θα δώσει δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια σε ακόμη μία «διαβολοβδομάδα» της φετινής Euroleague.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν απόψε (21:45) την Ρεάλ Μαδρίτης για την 24η αγωνιστική της Euroleague και την Παρασκευή (4/2, 21:30) την Μπασκόνια.

Οι ερυθρόλευκοι προέρχονται από τρεις συνεχόμενες ήττες στην Εuroleague με τις δύο να είναι εκτός έδρας από την Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία και από την Μακάμπι τελ Αβίβ στο Ισραήλ.

Ο Ολυμπιακός καλείται να φέρει εις πέρας μια δύσκολη αποστολή, ψάχνοντας τη νίκη κόντρα στη «Βασίλισσα» ώστε να παραμείνει στη διεκδίκηση της τέταρτης θέσης για τα play off της Euroleague, η οποία δίνει και το πλεονέκτημα της έδρας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας πήρε μαζί του 13 παίκτες στην Ισπανία, ενώ εκτός έμειναν οι Γιαννούλης Λαρέντζάκης και Κουίνσι Έισι που προφανώς είναι οι δύο παίκτες που ανακοίνωσε χθες ο Ολυμπιακός ότι βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Από την άλλη, διαθέσιμοι θα είναι οι Κώστας Παπανικολάου και Γιώργος Πρίντεζη, ενώ κανονικά στην αποστολή θα βρίσκεται και ο Σάσα Βεζένκοφ που ξεπέρασε την αμυγδαλίτιδα, αλλά και ο Σακίλ ΜακΚίσικ που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ