Μπαρτζώκας: «Μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι ξανά»

Μπαρτζώκας: «Μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι ξανά»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αναφέρθηκε στην ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ, αλλά και στα προβλήματα που αντιμετώπισε με τον κορωνοϊό, τονίζοντας πως μέρα με τη μέρα οι Ερυθρόλευκοι θα γίνονται καλύτεροι.

Σχετικά ικανοποιημένος με την απόδοση του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του ήταν σημαντικό που έδειξε το καλό της πρόσωπο στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στάθηκε και στην ταλαιπωρία με τον κορωνοϊό, επισημαίνοντας πως μέρα με τη μέρα η ομάδα θα βρίσκει ξανά τον εαυτό της.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως το περιμέναμε να είναι. Ήταν σημαντικό για εμάς να μπορέσουμε να ελέγξουμε τα συναισθήματά μας μετά το πρώτο ημίχρονο.

Γνωρίζαμε ότι η Ρεάλ θα ασκήσει μεγάλη πίεση και ο κόσμος θα προσπαθούσε να τους βοηθήσει να επιστρέψουν στο παιχνίδι. Τους επιτρέψαμε να πάρουν πολλά ριμπάουντ σε άμυνα και επίθεση και έπρεπε να σουτάρουμε καλύτερα τη μπάλα, παρ’ όλο που κάναμε μόλις έξι λάθη.

Για να κερδίσεις μία ομάδα που έχει τον Ταβάρες στη σύνθεσή της, θα πρέπει να έχεις μεγαλύτερο ποσοστό από αυτό που είχαμε εμείς σήμερα. Πιστεύω ότι τελικά ήταν παιχνίδι του ενός σουτ. Είχαμε την ευκαιρία να περάσουμε μπροστά, δημιουργήσαμε ένα ελεύθερο σουτ. Όμως αστοχήσαμε και τελικά χάσαμε με οκτώ.

Μετά τα 13 κρούσματα κορωνοϊού τις τελευταίες 20-25 μέρες ήταν σημαντικό για εμάς να είμαστε ανταγωνιστικοί. Χάσαμε την ενέργειά μας στο δεύτερο μέρος, ειδικά στην τέταρτη περιόδου, το οποίο είναι πρόβλημα του κορωνοϊού. Μέρα με τη μέρα, προπόνηση με την προπόνηση, θα γινόμαστε καλύτεροι ξανά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ