Παπανικολάου «Καλή άμυνα και προσεκτικές επιθετικές επιλογές στη Βιτόρια»

Παπανικολάου «Καλή άμυνα και προσεκτικές επιθετικές επιλογές στη Βιτόρια»

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο (4/2 21:30) τη Μπασκόνια εκτός έδρας κι ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για τους δύο άξονες στους οποίους θα πρέπει να κινηθούν οι ερυθρόλευκοι, για να αυξήσουν τις πιθανότητες νίκης τους.

Ο Ολυμπιακός έχει επόμενο αντίπαλο τη Μπασκόνια στην Ισπανία αύριο Παρσκευή (4/2 21:30) για την 25η αγωνιστική της Euroleague κι ο Κώστας Παπανικολάου ξέρει ότι πρέπει να αφήσει πίσω η ομάδα την ήττα από τη Ρεάλ κρατώντας όμως κάποια πράγματα.

Αυτό που θα ήθελε να δει, όπως ο ίδιος είπε, είναι την ίδια άμυνα που έπαιξαν οι Πειραιώτες στη Μαδρίτη στο καλό τους διάστημα. Από εκεί και πέρα τόνισε την επιτακτική ανάγκη του διαβάσματος κάθε φάσης ξεχωριστά, ώστε να σιγουρέψουν τα καλάθια, όσο γίνεται, χωρίς βιασύνη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ:

«Το τι έγινε στον αγώνα με την Ρεάλ, το αφήνουμε πίσω μας. Ακόμη και η νίκη να ερχόταν, οφείλαμε να την αφήσουμε πίσω μας. Πρέπει πάντα να επικεντρωνόμαστε στον επόμενο στόχο, στο επόμενο παιχνίδι.

Έχουμε μια μέρα να προετοιμαστούμε και να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι σε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, σε μια δύσκολη έδρα.

Θεωρώ πως αν το επίπεδο της άμυνάς μας είναι όσο καλό ήταν το πρώτο ημίχρονο με την Ρεάλ και επιθετικά μοιράσουμε τη μπάλα και βρούμε εύκολες και καλές λύσεις, τότε θα ανεβάσουμε τις πιθανότητές μας για νίκη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ