Ολυμπιακός: Xαρακτήρα τελικού το ματς με την Μπασκόνια

Ολυμπιακός: Xαρακτήρα τελικού το ματς με την Μπασκόνια

Ο Ολυμπιακός απόψε στις (4/2, 21:30) κόντρα στην Μπασκόνια θέλει οπωσδήποτε την νίκη, εν όψει της δύσκολης συνέχειας στην Euroleague.

Η σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπασκόνια (4/2, 21:30) για την 25η αγωνιστική της Euroleague είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τους ερυθρόλευκους.

Ο Ολυμπιακός μετρά τέσσερεις συνεχόμενες ήττες στην διοργάνωση και έχει υποχωρήσει στην έκτη θέση με 12-9 και με τις Ούνικς, Μονακό, Μπάγερν, Φενέρ και Εφές να τον έχουν πλησιάσει επικίνδυνα.

Το σύνολο του Γιώργου Μπαρτζώκα παρουσίασε μια πολύ καλή εικόνα στο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο δεν άντεξε και η Ρέαλ κατάφερε να πάρει την νίκη με 75-67. Απόψε υπάρχει το «πρέπει» για τον Ολυμπιακό, καθώς πρέπει να πάρει μια νίκη που θα του δώσει ξανά βαθμολογική, αλλά και ψυχολογική ώθηση. Εκτός μάχης είναι και πάλι οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης και Κουίνσι Έισι, οι οποίοι δεν ταξίδεψαν στην Ισπανία και βρίσκονται στην Αθήνα.

Από την άλλη πλευρά η Μπασκόνια που ισοβαθμεί στην 15η θέση μαζί με την Άλμπα (7-15), προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες. Ο Νέβεν Σπάχια για πρώτη φορά φέτος θα έχει πλήρη σύνθεση, καθώς επέστρεψε ο Άλεκ Πίτερς μετά από καιρό, ενώ ανέρρωσαν και οι παίκτες που είχαν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ