Παναθηναϊκός – Βαλένθια : Οι διαιτητές της αναμέτρησης

Παναθηναϊκός – Βαλένθια : Οι διαιτητές της αναμέτρησης

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τη Βαλένθια αύριο (30/3, 21:15) για την 29η αγωνιστική της Euroleague. Η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστούς τους τρεις διαιτητές που θα σφυρίξουν στην αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και Πιοτρ Παστούσιακ (Πολωνία) θα αποτελέσουν το διαιτητικό τρίο του αγώνα. Ο Κροάτης ρέφερι έχει σφυρίξει σε 4 ματς των πράσινων […]

Ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει τη Βαλένθια αύριο (30/3, 21:15) για την 29η αγωνιστική της Euroleague. Η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστούς τους τρεις διαιτητές που θα σφυρίξουν στην αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, οι Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία), Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία) και Πιοτρ Παστούσιακ (Πολωνία) θα αποτελέσουν το διαιτητικό τρίο του αγώνα.

Ο Κροάτης ρέφερι έχει σφυρίξει σε 4 ματς των πράσινων φέτος, στην ήττα από την ΤΣΣΚΑ (81-63), στην ευρεία νίκη επί της Χίμκι στο ΟΑΚΑ με 93-65, στην ήττα από τη Ζαλγκίρις με 80-74 και στην εντός έδρας νίκη κόντρα στην Μπασκόνια (80-76).

Ο δεύτερος, ήταν διαιτητής μόνο σε ένα ματς του τριφυλλιού, στο διπλό επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ (70-62). Ο Πολωνός διαιτητής με τη σειρά του, έχει δει και αυτός τον Παναθηναϊκό να κερδίζει στα δύο ματς που διεύθυνε (με Εφές 82-81 και με Μπαρτσελόνα 84-75).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ