Έξουμ: «Έχω 2-3 εβδομάδες να αποφασίσω αν θα μείνω στην Μπαρτσελόνα»

Έξουμ: «Έχω 2-3 εβδομάδες να αποφασίσω αν θα μείνω στην Μπαρτσελόνα»

Ο Ντάντε Έξουμ μίλησε σε ισπανικό Μέσο και αποκάλυψε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα μείνει στην Ισπανία και θα το σκεφτεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο Ντάντε Έξουμ ήρθε μεσούσης της σεζόν στην Μπαρτσελόνα για να καλύψει κενά τρυματισμών και κυρίως αυτό του Νικ Καλάθη, που πλέον έχει επιστρέψει.

Ο Αυστραλός πόιντ γκαρντ υπήρξε ταλέντο από το οποίο περίμεναν πολλά οι Αμερικανοί, όμως οι συνεχείς δικοί του τραυματισμοί τον «φρέναραν» απότομα.

Το συμβόλαιό του με τους «Μπλαουγκράνα» εκπνέει στις 28/2 και δεν έχει πάρει ακόμα την απόφασή του για το τι θα πράξει, σκοπεύει όμως να το πράξει μέσα στις επόμενες εβδομάδες όπως ξςκαθάρισε, μιλώντας στην καταλανική εφημερίδα «Sport».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ήταν μια πολύ καλή απόφαση να έρθω να παίξω στην ACB κόντρα σε μεγάλες ομάδες, όπως είναι η Ρεάλ. Απολαμβάνω ιδιαίτερα την εμπειρία μου. Ήρθα χωρίς να έχω ιδέα του τι θα βρω και από την πρώτη κιόλας μέρα όλοι με βοηθούσαν. Ήταν σαν να είμαι ένας απ’ αυτούς. Οι συμπαίκτες μου, το τεχνικό επιτελείο, όλοι έκαναν την ζωή μου ευκολότερη.

Εδώ συνήθως εκμεταλλέυονται το low post.Οι σέντερ έχουν μεγαλύτερη χρησιμότητα. Ο ρυθμός είναι πιο αργός, αλλά κι αυτό μου αρέσει επισης.

Θυμάμαι επίσης πως όταν παίξαμε στο Βελιγράδι με τον Ερυθρό Αστέρα, δεν μπορούσα να σταματήσω να κοιτάω σε κάθε γωνία του γηπέδου! Ο κόσμος ήταν το κάτι άλλο! Δεν είχα ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Δεν ήμουν συνηθισμένος, το λατρεύω όλο αυτό.

Έχω ακόμη 2-3 εβδομάδες για να αποφασίσω αν θα μείνω ή θα φύγω. Το μόνο που μπορώ να πω για την ώρα είναι πως δεν έχει λάβει κάποια απόφαση ακόμη. Μου αρέσει η πόλη, το φαγητό, το να βγαίνεις έξω για ψώνια. Εάν παρουσιαστέι η προοπτική επιστροφής στο ΝΒΑ, θα αρπάξω την ευκαιρία, όμως θα πρέπει να είναι κι η κατάλληλη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ