Σφαιρόπουλος: «Ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της η ΤΣΣΚΑ»

Σφαιρόπουλος: «Ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της η ΤΣΣΚΑ»

H Μακάμπι υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (10/2, 21:05) και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στις δηλώσεις του πριν το ματς στάθηκε στην ποιότητα των Ρώσων.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ το βράδυ της Πέμπτης (10/2, 21:05) υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

Ο προπονητής της ομάδας του λαού Γιάννης Σφαιρόπουλος στις δηλώσεις του πριν από την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ ανέφερε πως οι Ρώσοι έχουν μια πολύ ποιοτική ομάδα με ένα βαθύ ρόστερ στον πάγκο, ωστόσο όπως τόνισε η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να πάρει την νίκη σε αυτή την δύσκολη αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος: 

«Παίζουμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με πολλούς παίκτες που μπορούν να μας βλάψουν σε μια καλή μέρα. Έχουν πάντα την ποιότητα και το βάθος στην ομάδα τους. Από την πλευρά μας θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να αμυνθούμε καλά ως ομάδα για να χαλάσουμε την επίθεσή τους. Στην επίθεση θέλουμε να παίξουμε έξυπνα και να παλέψουμε για τους οπαδούς μας.

Περιμένουμε από την ΤΣΣΚΑ να κάνει καλό παιχνίδι, έχει την ποιότητα να παίξει καλά. Το «κλειδί» είναι να βρούμε τους παίκτες που μπορούν να μας κάνουν ζημιά και να τους σταματήσουμε. Θα πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ