Άλμπα Βερολίνου – Ζεινιτ 76-67: Μεγάλο «δώρο» της Αλμπα στον Ολυμπιακό

Άλμπα Βερολίνου – Ζεινιτ 76-67: Μεγάλο «δώρο» της Αλμπα στον Ολυμπιακό

Σε ένα ματς πραγματικό ντέρμπι η Άλμπα κατάφερε να αντέξει στην πίεση της Ζενίτ παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη με 76-67 για την 26η αγωνιστική της Euroleague.

H Άλμπα Βερολίνου αν και πιέστηκε αρκετά στο δεύτερο μέρος κατάφερε να αντέξει απέναντι στη Ζενίτ, παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη με 76-67 στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague.

Πλέον οι Γερμανοί πήραν θαμολογική ανάσα, έφτασαν τις 8 νίκες (8-16) το ρεκόρ τους και θα εξαντλήσουν μέχρι το τέλος τις όποιες πιθανότητες έχουν για την οκτάδα.

Από την άλλη πλευρά οι Ρώσοι υποχώρησαν στο 14-9. . Από την Άλμπα δεν υστέρησε κανείς αλλά κορυφαίος σκόρερ ήταν ο Λο με 15 πόντους ενώ για την Ζενίτ ξεχώρισε ο Κουζμίνσκας με 18 πόντους.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, και πήραν γρήγορα διψήφια διαφορά στο σκορ, με το πρώτο μέρος να κλείνει με απόλυτη ισορροπία στο (34-34).

Το σκηνικό στο δεύτερο μέρος ήταν πραγματικό ντέρμπι με τις ομάδες να πηγαίνουν μαζί χέρι χέρι.  Η Άλμπα ήταν εκείνη που 10 λεπτά πριν από το φινάλε του ματς είχε ένα μικρό προβάδισμα, όχι όμως ικανοποιητικό για να της δώσει την ασφάλεια που ήθελε.

Ωστόσο οι γηπεδούχοι άντεξαν μέχρι το τέλος με το τελικό 76-67 να δίνει το ροζ φύλλο αγώνα στην Άλμπα και μαζί μια βαθιά βαθμολογική… ανάσα.

Τα Δεκάλεπτα: 23-12, 34-34, 51-48, 76-67

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ