Αρμάνι Μιλάνο – Μπασκόνια 89-78

Αρμάνι Μιλάνο – Μπασκόνια 89-78

Η Αρμάνι Μιλάνο δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην Μπασκόνια και επιβλήθηκε με σκορ 89-78 των Βάσκων εντός έδρας.

Μια πολύ σημαντική νίκη επί της Μπασκόνια πήρε η Αρμάνι Μιλάνο, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 89-78, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague. Έτσι οι Ιταλοί παραμένουν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 17-7, ενώ οι Βάσκοι έπεσαν στο 7-17.

Κορυφαίος για το σύνολο του Έτορε Μεσίνα ήταν ο Ντέβον Χολ με 15 πόντους, 14 είχε ο Σέρχι Ροντρίγκεθ, ενώ από 13 μέτρησαν οι Τρόι Ντάνιελς και Νίκολο Μέλι. Από την άλλη πλευρά, 23 πόντους είχε ο Ματ Κοστέλο και ο Γουέιντ Μπόλντγουιν είχε 16.

Στο πρώτο μέρος η Αρμάνι ήταν η απόλυτη κυρίαρχος της αναμέτρησης, επιβάλλοντας τον ρυθμό της από την αρχή, και με πλουραλισμό στην επίθεση, κατάφερε να χτίσει μια διαφορά άνω των δέκα πόντων που την επέτρεψε εν τέλει να πάει στα αποδυτήρια στο +15, με τον πίνακα να γράφει 40-25.

Στην τρίτη περίοδο η Μπασκόνια εμφάνισε καλύτερο πρόσωπο, όμως οι Ιταλοί δεν είχαν προβλήματα να κρατήσουν τη διαφορά και να μετατρέψουν το τελευταίο δεκάλεπτο σε τυπική διαδικασία. Η ομάδα του Νέβεν Σπάχια «πήρε» την τέταρτη περίοδο, όμως αυτό δεν έφτανε και έτσι η Αρμάνι πήρε μια πολύ σημαντική νίκη για το πλεονέκτημα έδρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ