Παναθηναϊκός: Ψάχνει το πρώτο του διπλό κόντρα στη Βιλερμπάν

Παναθηναϊκός: Ψάχνει το πρώτο του διπλό κόντρα στη Βιλερμπάν

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Βιλερμπάν εκτός έδρας για την 26η αγωνιστική της Euroleague με στόχο την πρώτη του εκτός έδρας νίκη μετά από ένα χρόνο.

Ο Παναθηναϊκός απόψε (11/2, 21:00) φιλοξενείται από τη Βιλερμπάν στην Γαλλία για την 26η αγωνιστική της Euroleague με στόχο το πρώτο του διπλό στην διοργάνωση μετά από έναν ολόκληρο χρόνο.

Την προηγούμενη αγωνιστική στην Euroleague ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα με 86-60 από την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, ενώ και στο ελληνικό πρωτάθλημα επικράτησε πολύ δύσκολα εκτός έδρας της Λάρισας με 90-86 με τον Νεμάνια Νέντοβιτς σε αυτό το παιχνίδι να παίρνει φωτιά, καθώς με τους 38 πόντους που πέτυχε οδήγησε τους πράσινους στην νίκη.

Σημαντικά είναι τα προβλήματα για τον τεχνικού του τριφυλλιού Δημήτρη Πρίφτη, καθώς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος αισθάνεται ενοχλήσεις στον προσαγωγό, και του Ιωάννη Παπαπέτρου, που αναρρώνει από την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε. Ακόμα θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Τζέρεμι Έβανς, που αποκόμισε μικροτραυματισμό στο ματς με την Μπαρτσελόνα, ενώ δεν έχει ακόμα διαθέσιμο τον Νίκο Χουγκάζ, που επέστρεψε στους «πράσινους» μετά τη διακοπή του δανεισμού του από τον Ιωνικό.

Από την άλλη πλευρά και η Βιλερμπάν το τελευταίο διάστημα δεν τα πηγαίνει πολύ καλά στην Euroleague, καθώς προέρχεται από τέσσερεις συνεχόμενες ήττες και έχει υποχωρήσει στο 9-15. Την περασμένη αγωνιστική, η ομάδα του Πάρκερ πάλεψε στην Κωνσταντινούπολη, όμως ηττήθηκε 78-72 από την Εφές.

Εκτός δράσης για τους Γάλλους είναι ο πρώτος σκόρερ τους, Έλι Οκόμπο, αλλά και οι Αντουάν Ντιό, Γουίλιαμ Χάουαρντ. Αντιθέτως, επιστρέφει ο χρήσιμος φόργουορντ Ντέιβιντ Λάιτι.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ