Ολυμπιακός : Χωρίς Πρίντεζη στη Μάλαγα

Ολυμπιακός : Χωρίς Πρίντεζη στη Μάλαγα

Ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα πρόβλημα τραυματισμού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Μάλαγα (30/3, 19:00). Οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν δίχως τον Γιώργο Πρίντεζη κόντρα στους Ανδαλουσιανούς. Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να βγάλει ούτε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης και έτσι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας για τη Μάλαγα. Ο Πρίντεζης προτιμήθηκε […]

Ο Ολυμπιακός έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα πρόβλημα τραυματισμού ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με τη Μάλαγα (30/3, 19:00). Οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν δίχως τον Γιώργο Πρίντεζη κόντρα στους Ανδαλουσιανούς.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να βγάλει ούτε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης και έτσι δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας για τη Μάλαγα. Ο Πρίντεζης προτιμήθηκε να υποβληθεί σε  χειρουργική αφαίρεση δύο τύλων στο 4ο και 5ο δάκτυλο του αριστερού άκρου ποδός.

Ακόμη, εκτός δράσης παραμένει ο τραυματίας, Κώστας Παπανικολάου, ενώ ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Χόλις Τόμπσον για λόγους τακτικής. Στη θέση του θα είναι ο Γιώργος Μπόγρης, ενώ αντί του Πρίντεζη μπήκε ο Τολιόπουλος στην αποστολή.

Αναλύτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: 

Μπόμπι Μπράουν, Τζαμέλ ΜακΛιν, Βασίλης Τολιόπουλος, Ιωάννης Παπαπέτρου, Βασίλης Σπανούλης, Νίκολα Μιλοουτίνιφ, Γιάνις Στρέλνιεκς, Κιμ Τιλί, Βαγγέλης Μάντζαρης, Μπράιαν Ρόμπερτς, Γιώργος Μπόγρης και Κάιλ Γουίλτζερ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ