«Βόμβα» με Λάρκιν!

«Βόμβα» με Λάρκιν!

«Βόμβα» μεγατόνων ετοιμάζει μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ το οποίο φέρεται να είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ηγέτη της Εφές Σέιν Λάρκιν.

Έτοιμη να πυροδοτήσει τη «βόμβα»… Λάρκιν είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

Σύμφωνα με τη «Mundo Deportivo», η «βασίλισσα» βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Σέιν Λάρκιν, ο οποίος το προσεχές καλοκαίρι μένει ελεύθερος από την Εφές!

Όπως αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε καταρχήν συμφωνία, ωστόσο υπάρχει ένα τελευταίο εμπόδιο προκειμένουν να ολοκληρωθεί η «χρυσή» συμφωνία.

Εκτός από τον παίκτη, οι Μαδριλένοι θα πρέπει να τα βρουν στο οικονομικό και με την Μπασκόνια, καθώς εκείνη διατηρεί τα δικαιώματα του Λάρκιν στην Ισπανία (σ.σ. το λεγόμενο tanteo), μετά το πέρασμά του από την ομάδα τη σεζόν 2016/17.

Αν τελικά ο Λάρκιν μετακομίση στην Μαδρίτη τότε ένας εκ των Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος ή Τομά Ερτέλ θα πρέπει να αποχωρήσει. Ο Λάρκιν αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του ευρωπαϊκού μπάσκετ, αγωνιζόμενος με την φανέλα της Εφες από το 2018, με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2021, αλλά και δύο πρωταθλήματα και Κύπελλα Τουρκίας.

Μένει να δούμε τελικά αν η «Βασίλισσα» ολοκληρώσει αυτή την σπουδαία μεταγραφή, η οποία τα ταράξει τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ