Euroleague: Έκτακτη συνεδρίαση των 18 ομάδων με αφορμή των εισβολή στην Ουκρανία (pic)

Euroleague: Έκτακτη συνεδρίαση των 18 ομάδων με αφορμή των εισβολή στην Ουκρανία (pic)

Η Euroleague θα πραγματοποιήσει αύριο (25/2) έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των ομάδων, για να δει τι μέτρα θα λάβει σχετικά με την Ουκρανία.

Η κατάσταση στην Ουκρανία είναι εφιαλτική και όλος ο κόσμος παρακολουθεί τις εξελίξεις. Η Euroleague ενημερώνεται για όσα συμβαίνουν και αποφασίζει να δράσει.

Όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της θα συγκληθεί αύριο (25/2) έκτακτη σύσκεψη με τη συμμετοχή και των 18 ομάδων, προκειμένου να στζητηθούν μέτρα που θα παρθούν εφόσον χρειαστεί.

Υπενθυμίζουμε πως η Ρωσία έχει τριπλή εκπροσώπηση με Ζενίτ, Ούνιξ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τη στάση τους να αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με αφορμή τα γεγονότα στην Ουκρανία, η Euroleague Basketball αξιολογεί την κατάσταση και ακολουθεί τις αποφάσεις που θα παρθούν από εθνικές και παγκόσμιες αρχές. H Εuroleague θα συνεχίσει κανονικά με το πρόγραμμα που ήδη υπάρχει εκτός και η ακεραιότητα των ομάδων είναι σε κίνδυνο και αν υπάρχουν κυβερνητικές αποφάσεις που να εμποδίζουν την διεξαγωγή των ματς.

Οι 18 ομάδες της Euroleague θα συναντηθούν αύριο για να αναλύσουν τα γεγονότα και να πάρουν μέτρα αν χρειαστεί. Οποιαδήποτε αλλαγή που θα επηρεάσει την κανονικότητα των διοργανώσεων θα ανακοινωθεί επίσημα από τη Euroleague Basketball.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ