Απίθανο και όμως… ελληνικό: Με τα πόδια έφτασαν στο ΣΕΦ, Ολυμπιακός και Αρμάνι!

Απίθανο και όμως… ελληνικό: Με τα πόδια έφτασαν στο ΣΕΦ, Ολυμπιακός και Αρμάνι!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού και της Αρμάνι Μιλάνο χρειάστηκε να περπατήσουν πάνω από ένα χιλιόμετρο για να φτάσουν στο ΣΕΦ, λόγω της απροσπέλαστης κίνησης και των παρκαρισμένων αυτοκινήτων.

Μια δυσάρεστη… έκπληξη περίμενε τις αποστολές του Ολυμπιακού και της Αρμάνι. Οι ερυθρόλευκοι διασταυρώνουν τα ξίφη τους με την ιταλική ομάδα στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για τις 21.45, όμως η ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού φιλοξενεί αυτή την ώρα την Αταλάντα για την πρόκριση στους «16» του Europa League.

Περίπου 16.000 φίλαθλοι παρακολουθούν τον αγώνα ποδοσφαίρου στο Φάληρο μετά την χαλάρωση των μέτρων και την αύξηση της χωρητικότητας των γηπέδων στο 50%, κάτι που σημαίνει πως στους δρόμους δίπλα στα δύο γήπεδα επικρατεί χάος.

Tα αμάξια που βρίσκονται παρκαρισμένα είναι πάρα πολλά, με αποτέλεσμα τα πούλμαν των δύο ομάδων να μην μπορούν να προσεγγίσουν την είσοδο των αποδυτηρίων, με τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα και Έτερο Μεσίνα να περπατούν πάνω από ένα χιλιόμετρο για να φθάσουν στο ΣΕΦ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ