Αποθέωσε Σλούκα ο Μεσίνα

Αποθέωσε Σλούκα ο Μεσίνα

Ο Ετόρε Μεσίνα στάθηκε στη μεγάλη εμφάνιση του Κώστα Σλούκα μετά την ήττα της Αρμάνι από τον Ολυμπιακό.

Στην εμφάνιση του Κώστα Σλούκα στάθηκε ο Ετόρε Μεσίνα μετά την ήττα της Αρμάνι από τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως εκείνος έκρινε το ματς.

Όσα είπε ο Μεσίνα:

«Δεν ήταν ένα όμορφο παιχνίδι για να το παρακολουθήσει κανείς, κι από τις δύο πλευρές. Όταν κάνεις 17 λάθη, σαν εμάς και ο αντίπαλος εκτελεί 36 βολές νομίζω ότι είναι ένας καλός συνδυασμός, για να σε οδηγήσει στην καταστροφή. Το παιχνίδι δεν ήταν όμορφο, αλλά το απογείωσε ο Κώστας Σλούκας. Αυτός έκανε καταπληκτικό παιχνίδι και το έκρινε με τις αποφάσεις του. Έβαλε δύο σερί τρίποντα και έδωσε μια ασίστ, που άλλαξαν τα πάντα. Θέλω να συγχαρώ τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τον Ολυμπιακό για τη νίκη.

Θέλω επίσης να εκφράσω την συμπαράστασή μου για όσα γίνονται στην Ουκρανία. Δεν μπορώ ούτε να σκεφτώ τι αισθάνεται ο διαιτητής που ήταν εδώ σήμερα, ο Μπόρις Ρίζικ. Χρειάστηκε να ταξιδέψει από τη χώρα του για να έρθει εδώ. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν ξέρουμε τι θα συμβεί από εδώ και πέρα. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει. Το να χάνεις έναν αγώνα μπάσκετ δεν συγκρίνεται σε τίποτα με όσα συμβαίνουν αυτή την στιγμή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ