Σενγκέλια: Έβαλε στο προφίλ του τη σημαία της Ουκρανίας

Σενγκέλια: Έβαλε στο προφίλ του τη σημαία της Ουκρανίας

Ο Τορινίκε Σενγκέλια μπορεί να αγωνίζεται στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ωστόσο στηρίζει τους Ουκρανόυς και έβαλε μια φωτογραφία της Ουκρανίας στο προφίλ του.

Η Ρωσία από τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/2) έχει εισβάλει στρατιωτικά στην Ουκρανία, ενώ η μάχη συνεχίζεται μέχρι και σήμερα βομβαρδίζοντας το Κίεβο.

Παράλληλα, οι επιπτώσεις της εμπόλεμης κατάστασης στην περιοχή έφτασαν στην EuroLeague καθώς στην τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε χθες, αποφασίστηκε πως οι εντός έδρας αγώνες των ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και Ούνικς Καζάν θα διεξάγονται σε ουδέτερο έδαφος.

Οι αντιδράσεις είναι έντονες ακόμα και οι αθλητές έχουν εκφράσει την γνώμη τους και την δυσαρέσκεια τους σε όλη αυτή την κατάσταση και ένας από αυτούς είναι και ο Τορνίκε Σενγκέλια που αγωνίζεται στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Γεωργιανός σέντερ εξέφρασε δημόσια την στήριξή του στην Ουκρανία, αλλάζοντας τη φωτογραφία στο προφίλ του στο Facebook με τη σημαία της και συνοδευόταν από ένα μήνυμα «Προσεύχομαι για την Ουκρανία! Μείνετε δυνατοί» και έγινε ο πρώτος παίκτης της ρωσικής ομάδας που στηρίζει τους Ουκρανούς στην μάχη με τους Ρώσους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ