Τόμιτς : «Κάναμε λάθη στις τελευταίες επιθέσεις»

Τόμιτς : «Κάναμε λάθη στις τελευταίες επιθέσεις»

Ο βοηθός προπονητής του Ολυμπιακού, Μίλαν Τόμιτς, στάθηκε στα λάθη που δεν βοήθησαν τον Ολυμπιακό να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Μάλαγα.

Ο Μίλαν Τόμιτς μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τη Μάλαγα, στάθηκε σε κάποια λάθη που έπρεπε να αποφευχθούν, ενώ επεσήμανε πως το βασικότερο είναι να βρεθεί πλήρης η ομάδα στα play offs. Τέλος αναφερόμενος στο ρεκόρ του Βασίλη Σπανούλης, ο Σέρβος ήταν λιτός λέγοντας «Μπράβο στον Βασίλη!».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίλαν Τόμιτς:

«Η Μάλαγα δεν παίζει ποτέ αδιάφορα. Ωραίο παιχνίδι για τον κόσμο, κάναμε κάποια λάθη που δεν έπρεπε να γίνουν στις τελευταίες επιθέσεις, φάγαμε τρίποντο, ισοφάρισαν, εν τέλει χάσαμε. Συμβαίνουν αυτά, ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο, ένα πολύ καλό δεύτερο, πάμε στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής.

Παίξαμε καλύτερη άμυνα στο τρίτο δεκάλεπτο, μπορούσαμε να το τελειώσουμε και νωρίτερα και να κερδίσουμε το ματς, κάναμε κάποια λάθη στο τέλος από την πίεση της Μάλαγα. Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε να κερδίσουμε χωρίς την παράταση. Προέχει να είμαστε πλήρεις και να ξεκινήσουμε τα play offs».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ