Πέιν : «Ακόμα μαθαίνω τι γίνεται»

Πέιν : «Ακόμα μαθαίνω τι γίνεται»

Ο Άντριαν Πέιν μίλησε για τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Βαλένθια και επεσήμανε πως μπορεί να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερος στη συνέχεια της σεζόν.

Ο Αμερικανός σέντερ του Παναθηναϊκού, Άντριαν Πέιν, ήταν από τους καλύτερους παίκτες στη νίκη των πράσινων επί της Βαλένθια (75-56), πετυχαίνοντας 12 πόντους και μαζεύοντας 8 σκουπίδια. Αμέσως μετά τη λήξη του ματς μίλησε στην κάμερα της NOVA και είπε τα εξής:

«Νιώθω καλά. Ο προπονητής έδωσε λεπτά σε εμένα και εγώ προσπαθώ να ανταπεξέλθω σε όλα όσα θέλει. Είναι σημαντικό γιατί έδειξα πως μπορώ να βοηθήσω στην άμυνα και στα ριμπάουντ. Προσπάθησα μέσα στα λεπτά που ήμουν στο παρκέ να κάνω όσα θέλει ο προπονητής μου για να κερδίσω την εμπιστοσύνη του».

Για τον βαθμό προσαρμογής του στην Ευρώπη: «Θα έβαζα C. Ακόμα όμως μαθαίνω να δω τι γίνεται, αλλά σίγουρα μπορώ να δείξω καλύτερη εικόνα στη συνέχεια».

Για τα στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει: «Σίγουρα τις βολές. Έχουμε καλούς σουτέρ στην ομάδα, όμως στις βολές πρέπει να βελτιωθούμε, όπως και στα ριμπάουντ, αλλά και την άμυνά μας».

Για το παιχνίδι του: «Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι πως όλα είναι καινούργια. Μαθαίνω τα πράγματα και εξοικειώνομαι με το περιβάλλον.  Ακόμα προσαρμόζομαι στο πώς πρέπει να παρουσιαστώ στο παρκέ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ