Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε τα παράπονα του στη Euroleague για την διαιτησία

Ο Παναθηναϊκός εξέφρασε τα παράπονα του στη Euroleague για την διαιτησία

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήρθαν σε επικοινωνία με τους ιθύνοντες της Euroleague, προκειμένου να τους εκφράσουν τα παράπονα τους για τα εξόφθαλμα λάθη στις διαιτητικές αποφάσεις του αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε την περασμένη Παρασκευή(4/3) την Αρμάνι Μιλάνο για την 28η αγωνιστική της Euroleague, με τους Ιταλούς να παίρνουν οριακά το ροζ φύλλο αγώνα κόντρα στους «πράσινους».

Ωστόσο οι διαιτητικές αποφάσεις των Σρέτεν Ράντοβιτς, Κάρλος Κορτές και Σάσο Πέτεκ προκάλεσαν μεγάλη οργή τόσο στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, όσο και στον κόσμο της ομάδας.

Οι «πράσινοι» είχαν αρκετά παράπονα από την διαιτητική τριπλέτα με αποτέλεσμα οι διοικούντες της ΚΑΕ να έρθουν σε επικοινωνία με την EuroLeague προκειμένου να εκφράσουν τα παράπονά τους για τη διαιτησία του αγώνα και τα λάθη τα οποία έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα, ειδικά στην τελευταία περίοδο.

Από την πλευρά της οι ιθύνοντες της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης άκουσαν με προσοχή όσα τους ανέφεραν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι ευελπιστούν να μην επαναληφθούν ξανά τέτοια σφυρίγματα εις βάρος τους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ