Ντιλέινι: «Χαμός το καλοκαίρι από μεταγραφές»

Ντιλέινι: «Χαμός το καλοκαίρι από μεταγραφές»

Ο Μαλκόμ Ντιλέινι αναφέρθηκε στο «τρελό» καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι που θα ακολουθήσει λόγω των έπειτα από τις μαζικές φυγές ποδοσφαιριστών από τις ρωσικές ομάδες.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία και η εισβολή των Ρώσων έχει φέρει ραγδαίες εξελίξεις στη Euroleague. Οι τρεις ρωσικές ομάδες (ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ζενίτ, Ούνικς) δεν αγωνίζονται μέχρι τις 21 Μαρτίου και εφόσον συνεχιστεί μέχρι τότε η επίθεση στην Ουκρανία τότε θα αποβληθούν οριστικά από τη διοργάνωση για φέτος.

Φυσικά αρκετή είναι οι ξένοι παίκτες οι οποίοι έχουν αποχωρήσει ως ελεύθεροι από τις ρωσικές ομάδες. Έτσι στο μεταγραφικό παζάρι πλέον κυκλοφορούν ελεύθερα πολλά ονόματα από το πάνω… ράφι με αρκετές ομάδες να «τρέχουν» να επωφεληθούν, όπως η Βίρτους Μπολόνια η οποία έκανε δικούς της τους Ντάνιελ Χάκετ και Τόρνικε Σενγκέλια.

Ο Μάλκομ Ντιλέινι μέσω του λογαριασμού στο twitter μίλησε με την σειρά του για τις φυγές πολλών παικτών από τις ρωσικές ομάδες, εξαιτίας της εισβολής στα εδάφη της Ουκρανίας και άφησε να εννοηθεί πως αναμένεται το καλοκαίρι απίστευτο μεταγραφικό «παζάρι».

Ο πολύπειρος γκατντ έγραψε χαρακτηριστικά: «Γίνονται κινήσεις νωρίς για την επόμενη χρονιά. Θα είναι μοναδική μεταγραφική περίοδος το καλοκαίρι», τόνισε ο Ντιλέινι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ