Ραζνάτοβιτς για Μίσιτς: «Είναι κλειδωμένος στην Ευρώπη παρά τη θέλησή του»

Ραζνάτοβιτς για Μίσιτς: «Είναι κλειδωμένος στην Ευρώπη παρά τη θέλησή του»

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς μίλησε για τον Βασίλιε Μίσιτς και το μέλλον του, ενώ αποκάλυψε γιατί δεν μπορεί να πάει στις ΗΠΑ

Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς σε δηλώσεις του στο «Basketnews» αναφέρθηκε στο μέλλον του Βασίλιε Μίσιτς στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και το ενδεχόμενο να κάνει το μεγάλο βήμα για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το ΝΒΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σχεδίαζα πραγματικά να δημοσιοποιήσω τους κανόνες του ΝΒΑ. Εντάξει, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το ΝΒΑ είναι υπέροχο και είναι πολύ καλύτερο από αυτό που έχουμε στην Ευρώπη. Ωστόσο, έχεi την κατάσταση όπου μια ομάδα παίρνει τα δικαιώματά ενός παίκτη και μετά, αν και είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη, δεν θέλουν να τον ανταλλάξουν και δεν θέλουν να του δώσουν την προσφορά. Και τότε δεν θα παίξει ποτέ στο ΝΒΑ, αν και είναι καλύτερος από το 80% των παικτών που είναι εκεί. Δεν πιστεύω ότι αυτό είναι δίκαιο».

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε ειδικότερα στην περίπτωση του Μίσιτς, συμπληρώνοντας: «Γενικά, πάντα έρχονταν σε συμφωνία με τον παίκτη, αλλά μερικές φορές ίσως όχι. Οπότε ας πούμε θεωρητικά εάν η Οκλαχόμα δεν τον ανταλλάξει και δεν δώσει την προσφορά, είναι κλειδωμένος στην Ευρώπη παρά τη θέλησή του».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ