Ο Σπανούλης προπονητής του Σαμοντούροφ και ο… Ολυμπιακός (Pic, Vids)

Ο Σπανούλης προπονητής του Σαμοντούροφ και ο… Ολυμπιακός (Pic, Vids)

Ο... κόουτς Βασίλης Σπανούλης θα πάρει μια ιδέα από το τι εστί Αλέξανδρος Σαμοντούροφ. Τον οποίο ο Ολυμπιακός περιμένει σύντομα...

H Euroleague συνεχίζει την προσπάθειά της να αναδείξει ταλέντα και να δώσει την ευκαιρία σε νεαρά παιδιά να αγωνιστούν σε ένα τουρνουά που θα δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους. Ένα τουρνουά όπως το «Next Generation» που πλέον θα βρεθεί στη χώρας μας και συγκεκριμένα στην Πάτρα, μετά το Βελιγράδι. Και στο οποίο θα έχουμε να δούμε και τον εκπληκτικό Αλέξανδρο Σαμοντούροφ. Οχι μόνο του, αλλά με έναν… ξεχωριστό προπονητή…

Η διοργάνωση είναι προγραμματισμένη να γίνει το διάστημα 25-27 Μαρτίου, και όπως στην πρωτεύουσα της Σερβίας, έτσι και εδώ θα υπάρξει μια επίλεκτη ομάδα με παιδιά κάτω των 18 ετών, όπου προπονητής θα είναι ο Βασίλης Σπανούλης.

Ανάμεσα στα ονόματα που ξεχωρίζουν από το ρόστερ είναι φυσικά αυτό του Αλέξανδρου Σαμοντούροφ, που ανήκει στην ακαδημία ΔΕΚΑ και θεωρείται το μεγαλύτερο ταλέντο στην ηλικία του, ίσως και σε όλη την Ελλάδα.

Ο παίκτης που αποτελεί μήλον της Εριδος για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Μπαρτσελόνα και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, λόγω του τρομερού ταλέντου του, θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες ενός θρύλου όπως ο «Kill Bill». Και ποιος ξέρει, ίσως ο Σπανούλης του εξηγήσει πόσο ξεχωριστό είναι να παίζεις για τον Ολυμπιακό.

Εξάλλου, ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Πειραιώτες έχουν μεγάλο προβάδισμα και επί της ουσίας έχουν κλείσει τον 17χρονο ύψους 2.09 μ. φόργουορντ για 5 χρόνια! Κάτι, βεβαίως, που μένει να φανεί και στην πράξη, καθώς ο ίδιος, αλλά και η ομάδα του, δεν επιβεβαιώνουν τίποτα.

Στην ίδια ομάδα με τον Σαμοντούροφ θα συνυπάρξουν και ορισμένα κορυφαία ταλέντα από τη χώρα μας και όχι μόνο. Συγκεκριμένα, θα δώσουν το παρών πέντε ακόμα Έλληνες οι Κωνσταντίνος Λαγός (Δούκας), Βαγγέλης Ζούγρης (Περιστέρι), Λευτέρης Λιοτόπουλος (ΔΕΚΑ) και Στράτος Καλλιόντζης (ΠΑΟΚ), ενώ θα υπάρχουν τρεις Γάλλοι και ένας από Ισραήλ, Γερμανία, Σλοβενία και Λετονία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ