Λο: «Τεράστια νίκη απέναντι σε μια ομάδα τόσο υψηλού επιπέδου»

Λο: «Τεράστια νίκη απέναντι σε μια ομάδα τόσο υψηλού επιπέδου»

Ο Μάοντο Λο χαρακτήρισε ως πολύ σημαντική νίκη την επικράτηση επί του Ολυμπιακού, ενώ αποκάλεσε τους Ερυθρόλευκους ομάδα υψηλού επιπέδου.

Ο Μάοντο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη της Άλμπα Βερολίνου επί του Ολυμπιακού, με τον έμπειρο γκαρντ να κάνει εντυπωσιακή εμφάνιση.

Ο Γερμανός, στις δηλώσεις του τόνισε ότι ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, ενώ χαρακτήρισε τους Ερυθρόλευκους ως μια ομάδα υψηλού επιπέδου.

Οι δηλώσεις του Μάοντο Λο:

«Αυτή είναι μια τεράστια νίκη για εμάς απέναντι στον Ολυμπιακό, μια ομάδα τόσο υψηλού επιπέδου που παίζει πολύ καλά αυτή τη σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενος που μπορέσαμε να παίξουμε με ενέργεια, με ρυθμό και στο τέλος ανταμειφθήκαμε.

Ήμασταν σε θέση να προετοιμαστούμε για αυτό το παιχνίδι. Είχαμε τέσσερις ή πέντε ημέρες προπόνησης, κάτι που ήταν αναζωογονητικό για εμάς. Μπορέσαμε να παίξουμε με ενέργεια και ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς.

Νομίζω ότι κυκλοφορήσαμε τη μπάλα, παίξαμε εντός του ρυθμού μας και μπορέσαμε να δημιουργήσουμε ελεύθερα σουτ και κοψίματα στη ρακέτα. Όλα ήρθαν όπως θέλαμε σήμερα, ήταν μια μεγάλη νίκη για εμάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ