Ζάλγκιρις Κάουνας – Αναντολού Έφες 71-85

Ζάλγκιρις Κάουνας – Αναντολού Έφες 71-85

Η Αναντολού Έφες ήταν απολαυστική απέναντι στη Ζάλγκιρις Κάουνας την οποία και νίκησε με σκορ 85-71, κρατώντας έτσι την 5η θέση.

Η Αναντολού Έφες δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα στο Κάουνας, επικρατώντας με σκορ 85-71 της Ζάλγκιρις στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Euroleague. Έτσι οι Τούρκοι με τη νίκη τους αυτή κρατούν την πέμπτη θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 13-10, ενώ οι Λιθουανοί έπεσαν στο 7-18.

Κορυφαίος για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν ήταν ο Βασίλιε Μίτσιτς με 20 πόντους, ενώ πολύτιμες βοήθειες έδωσε και ο Ροντρίγκ Μπομπουά με 15 πόντους. Από τους γηπεδούχους, ο Τάιλερ Κάβανο μέτρησε 22, με τον Αρτούρας Μιλάκνις να προσθέτει 13.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Ζάλγκιρις έβαλε δύσκολα στην Έφες, η οποία παρόλα αυτά είχε το προβάδισμα, ωστόσο δεν μπορούσε να ξεφύγει και να χτίσει μια καλή διαφορά. Αυτό συνέβη στη δεύτερη περίοδο, όπου οι Τούρκοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έτσι κατάφεραν να πάνε στα αποδυτήρια όντας μπροστά με +11 (41-30).

Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν ακόμα καλύτερο για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, η οποία έτρεξε ένα επιμέρους σερί 24-10, εκτοξεύοντας τη διαφορά της από τους Λιθουανούς στο +25, βάζοντας ουσιαστικά τέλος στα όποια όνειρα είχε το σύνολο του Γιούρι Ζντοβτς. Στην τέταρτη περίοδο η Ζάλγκιρις προσπάθησε να επιστρέψει, όμως η διαφορά ήταν μεγάλη και έτσι η Έφες πήρε το σημαντικό διπλό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ