Μπογκάτσεφ: «H Ούνικς δικαιούται να παίξει στην Euroleague και την επόμενη σεζόν»

Μπογκάτσεφ: «H Ούνικς δικαιούται να παίξει στην Euroleague και την επόμενη σεζόν»

Ο πρόεδρος της Ούνικς Κάζαν, Εβγκένι Μπογκάτσεφ, ανέφερε ότι είναι σίγουρος πως η ομάδα του θα αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν στην Euroleague.

Ο πρόεδρος της Ούνικς Καζάν, Εβγκένι Μπογκάτσεφ, αναφέρθηκε στον αποκλεισμό τόσο της ομάδας του όσο και των υπόλοιπων ρωσικών συλλόγων, ενώ μίλησε και για την επόμενη σεζόν, τονίζοντας ότι είναι σίγουρος για τη νέα πραγματικότητα στο ρωσικό μπάσκετ.

«Περιμέναμε μια τέτοια απόφαση. Μπορείτε να δείτε τι συμβαίνει στον παγκόσμιο αθλητισμό: Μας διώχνουν από τις ομοσπονδίες, μας στερούν το δικαίωμα συμμετοχής σε τουρνουά, μας αναστέλλουν τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Μια θλιβερή απόφαση, αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι τραγωδία. Συνεχίζουμε το πρωτάθλημα της VTB United League, θα συγκεντρωθούμε σε αυτό», είπε αρχικά και στη συνέχεια ανέφερε για την επόμενη χρονιά:

«Ήμασταν στη ζώνη των playoffs τη στιγμή της αναστολής, οπότε δικαιούμαστε να παίξουμε στην EuroLeague την επόμενη σεζόν. Είμαι πεπεισμένος για αυτό. Φυσικά, αυτό είναι μόνο σωστό. Το αν θα το χρησιμοποιήσει η EuroLeague ή όχι, δεν μπορώ να πω. Θα μπορέσουμε να μιλήσουμε για αυτό με περισσότερες λεπτομέρειες μετά το τέλος του τρέχοντος πρωταθλήματος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ