ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Live Streaming

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ Live Streaming:

Ο Παναθηναϊκόςερχόταν από τρεις διαδοχικές ήττες στην Ευρωλίγκα, αφού μετά τις ήττες κόντρα σε Ζαλγκίρις και Αρμάνι, ηττήθηκε και στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (101-73). Με μοναδικό κίνητρο την αποφυγή της τελευταίας θέσης, επικράτησε της Μπάγερν (80-67), έχοντας ως κορυφαίους τους Μέικον (18 π.), ΟκάροΟυάιτ (16 π.) και Σαντ Ρος (15 π.). Έτσι, το ρεκόρ του στη διοργάνωση διαμορφώθηκε στο 7-17.

Η Μακάμπι Τελ Αβίββρίσκεται στη 6η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 13-11 και τέσσερις αγώνες να απομένουν. Εκτός από τη συμμετοχή στα νοκ-άουτ, προσπαθεί ακόμη να πλασαριστεί κάπου, γνωρίζοντας πρακτικά τους αντιπάλους με τους οποίους ενδέχεται να διασταυρωθεί. Έφτασε στη δεύτερη σερί νίκη της στην Ευρωλίγκα, αφού μετά την τεράστια επικράτηση (75-58) κόντρα στην Αρμάνι, επικράτηση και της Ρεάλ Μαδρίτης (75-74) στο Τελ Αβίβ.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 19:00 της Τρίτης, στοOAKA.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ LiveStreaming |Πρίφτης: «Βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει, αλλά κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εμάς»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι και τόνισε πως η ομάδα του έχει κίνητρο, ακόμα και αν αυτό δεν είναι βαθμολογικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τα δύο σερί ματς στο ΟΑΚΑ: «Έχουμε άλλα τέσσερα παιχνίδια. Εντός έδρας είναι αυτά τα δύο και στη συνέχεια έχουμε Άλμπα και Φενέρ. Έχουμε δηλαδή αρκετά παιχνίδια. Όσον αφορά τα εντός έδρας, ναι θα θέλαμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και στα δύο, ξεκινώντας από αύριο. Είναι δύσκολο παιχνίδι γιατί μετά την αναδιάρθρωση της βαθμολογίας η Μακάμπι έχει βρει κίνητρο. Επίσης στα δύο τελευταία της παιχνίδια έπαιξε πολύ καλά και απελευθερωμένα, με πολύ καλά ποσοστά και ενέργεια. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

Για το αν είναι κίνητρο για τον Παναθηναϊκό ότι μπορεί να διαμορφώσει τη βαθμολογία για τις ομάδες που διεκδικούν είσοδο στα playoffs: «Το κίνητρο μας αρχίζει και ξεκινάει σε εμάς. Εμείς θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εμάς. Σε κάποια παιχνίδια το καταφέρνουμε, όπως στο προηγούμενο με τη Μπάγερν, σε κάποια άλλα προσπαθούμε. Βαθμολογικό κίνητρο δεν υπάρχει, αλλά φαίνεται ότι δεν αδιαφορούμε. Είμαστε στο γήπεδο και προσπαθούμε να φανούμε σοβαροί».

Για το αν υπάρχουν σημάδια σταθεροποίησης: «Αυτό για να το διακρίνουμε χρειάζεται χρόνος. Όχι σε ένα δύο παιχνίδια. Είναι ένα ζήτημα για εμάς, αλλά έχουν να κάνουν πολλοί παράγοντες. Πρέπει όλοι να συγκλίνουμε προς αυτή την κατεύθυνση».

Για την επιστροφή του Παπαπέτρου: «Όταν κάποιος παίκτης λείπει δύο μήνες χρειάζεται κάποιο διάστημα να βρει τον ρυθμό του. Είναι σημαντικό ότι έχουμε ένα ακόμη καλό παίκτη στη διάθεση μας. Είναι ένας πόλος για εμάς στην επίθεση και ταυτόχρονα οι δυνατότητες και το μέγεθος του μας δίνουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε και κάποια αμυντικά τακτικά κομμάτια».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ LiveStreaming |Ρέινολντς: «Καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός – Να είμαστε ψυχικά έτοιμοι»

Ο ΤζέιλενΡέινολντς μίλησε για την αναμέτρηση της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Αμερικανός σέντερ στάθηκε στη συγκέντρωση που θα πρέπει να δείξει η ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε με καλά λόγια για τους «πρασίνους».

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια καλή ομάδα. Πρέπει να είμαστε ψυχικά και σωματικά έτοιμοι να παλέψουμε για 40 λεπτά. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δείχνουμε τι μπορούμε να κάνουμε με την άμυνά μας.

Αυτή είναι μια μεγάλη σεζόν και κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό. Πρέπει να μείνουμε μαζί, να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε».

«Προφανώς αυτή είναι μια διαφορετική πρόκληση σε σύγκριση με τους εντός έδρας αγώνες όπου το κοινό μας στηρίζει. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε κατά τον ίδιο τρόπο», δήλωσε από την πλευρά του, ο αρχηγός Τζον ΝτιΜπαρτολομέο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ LiveStreaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ