Αποκαλύψεις Πρίφτη για Γιόβιτς και Ολυμπιακό

Αποκαλύψεις Πρίφτη για Γιόβιτς και Ολυμπιακό

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για το ματς με την Άλμπα, την κατάσταση του Γιόβιτς, αλλά και το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που... έρχεται.

Ο Δημήτρης Πρίφτης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Άλμπα στο Βερολίνο, αλλά και τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν.

Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε τη δύσκολη βδομάδα που έρχεται για το τριφύλλι, με αποκορύφωμα το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την Basket League την ερχόμενη Δευτέρα, ενώ μίλησε και για την κατάσταση του Γιόβιτς, ο οποίος έχει να παίξει αρκετό καιρό λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μια δύσκολη εβδομάδα αυτή που έρχεται, αν βάλουμε και το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Είναι μια εβδομάδα που έχουμε αρχίσει να μαζευόμαστε, όμως τα συνεχόμενα παιχνίδια δε μας αφήνουν μεγάλο χρόνο για προπόνηση μέσα από τους αγώνες μπορεί να διατηρηθεί ο ρυθμός και να μας κάνει καλό. Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια με Άλμπα Βερολίνου και Φενέρμπαχτσε. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και να κλείσουμε τη σεζόν πιο θετικά από ό,τι πήγε το μεγαλύτερο κομμάτι της χρονιάς», ο 53χρονος τεχνικός.

Για το παιχνίδι της Τετάρτης με την Άλμπα στο Βερολίνο είπε: «Να έχουμε καλό σκεπτικό και νοοτροπία, κυρίως στην επίθεση να πασάρουμε τη μπάλα. Να μην κάνουμε βεβιασμένες επιθέσεις, πολλές φορές έχουμε αυτό το σύμπτωμα να είμαστε πιο ομαδικοί. Ταυτόχρονα να μην έχουμε σκαμπανεβάσματα στην απόδοση μας. Αρκετές φορές αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δεχόμαστε 30 πόντους σε ένα δεκάλεπτο και σ’ ένα άλλο 10 αυτή η διαφοροποίηση κυρίως αμυντικά πρέπει να την εξαλείψουμε για να είμαστε πιο συνεπής».

Όταν του ζητήθηκε να κάνει έναν απολογισμό για την πορεία της ομάδας του στη διοργάνωση, παρέπεμψε στο… τέλος της σεζόν. «Η συζήτηση αυτή είναι μεγάλη και δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Είχαμε αρκετά προβλήματα σαν Παναθηναϊκός να λύσουμε, αρκετές δυσκολίες και τραυματισμούς, καναμε και τα λάθη μας. Αυτή η συζήτηση θα γίνει στο τέλος της σεζόν ολοκληρώνοντας τη χρονιά».

Τέλος, για το πότε θα επιστρέψει ο Γιόβιτς είπε: «Θα είναι εκτός για κάποιες μέρες, δεν ξέρω πόσες ακριβώς. Δύσκολο να αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ ευαίσθητος ο τραυματισμός του θα χάσει περίπου δύο μήνες. Αυτό ήταν ένα πλήγμα για την ομάδα, περάσαμε ένα διάστημα χωρίς αυτόν, μας δίνει μια ποιότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ