Περιμένει τον αντίπαλό του ο Ολυμπιακός – Όλα ανοιχτά για την 5η θέση της βαθμολογίας (pic)

Περιμένει τον αντίπαλό του ο Ολυμπιακός – Όλα ανοιχτά για την 5η θέση της βαθμολογίας (pic)

Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Euroleague μετά και τις αποψινές (7/4) αναμετρήσεις.

Δύο παιχνίδια συμπεριλάμβανε το αποψινό (7/4) πρόγραμμα της 34ης αγωνιστικής της Euroleague, με τη μία απί τις δύο αναμετρήσεις να ενδιαφέρει άμεσα τον Ολυμπιακό που έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του στην κανονική περίοδο και απλά περιμένει να μάθει ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει στα πλέι-οφ.

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας και αυτό που απασχολούσε τους Ερυθρόλευκους ήταν αυτό ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Παλάου Μπλαουγκράνα. Οι Καταλανοί έχουν κλειδώσει την πρωτιά και θα αγωνιστούν στην οκτάδα με την Μπάγερν Μονάχου. Έτσι οι Ισραηλινοί βρήκαν την ευκαιρία και διέλυσαν την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους με σκορ 104-80.

Το σύνολο του Άβι Εβέν με αυτή τη νίκη έπιασε την Αναντολού Έφες στο 16-11, όμως οι Τούρκοι κρατούν τη μεταξύ τους ισοβαθμία (με δύο νίκες) όντας εκείνοι στην 5η θέση και αφήνοντας 6η την «ομάδα του λαού». Πλέον απομένει ένας αγώνας και για τις δύο.

Αύριο Παρασκευή (8/5) οι Τούρκοι θα παίξουν με τον Ερυθρό Αστέρα και αν κερδίσουν θα είναι εκείνοι στην πέμπτη θέση και θα παίξουν με την Αρμάνι. Σε περίπτωση ήττας των παικτών του Αταμάν, αν η Μακάμπι νικήσει στις 13/4 τη Φενέρ θα βρεθεί εκείνη 5η, αν όμως και εκείνη χάσει τότε, όπως προείπαμε, η ισοβαθμία ευνοεί την Έφες.

Στο άλλο παιχνίδι, η Αρμάνι Μιλάνο δυσκολεύθηκε πάρα πολύ απέναντι στη Βιλερμπάν, όμως μπόρεσε να φύγει με το διπλό επικρατώντας με σκορ 81-80. Έτσι οι Ιταλοί βελτίωσαν το ρεκόρ τους στο 19-9 όντας στην τρίτη θέση και περιμένοντας τη Ρεάλ, ενώ την ίδια ώρα οι Γάλλοι έπεσαν στο 8-20.

Δείτε τη βαθμολογία:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ