Ομπράντοβιτς: «Πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τον Ολυμπιακό»

Ομπράντοβιτς: «Πολύ νωρίς να μιλήσουμε για τον Ολυμπιακό»

Μετά τη νίκη της Μονακό επί της Άλμπα Βερολίνου ο προπονητής των Μονεγάσκων, Σάσα Ομπράντοβιτς, δήλωσε πως είναι πολύ νωρίς να μιλήσει για τον Ολυμπιακό.

H Μονακό επικράτησε άνετα της Άλμπα Βερολίνου με 91-74 για την 34η αγωνιστική της Euroleague και τερμάτισε στην 7η θέση της βαθμολογίας, όπου θα βρεθεί απέναντι στον Ολυμπιακό στα play off της διοργάνωσης.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής των Μονεγάσκων, Σάσα Ομπράντοβιτς, ήταν εμφανώς χαρούμενος για την είσοδο της ομάδας του στα play off της Euroleague, ωστόσο προς το παρόν δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για τον Ολυμπιακό, λέγοντας πως είναι πολύ νωρίς ακόμα για μιλήσει για αυτό.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σάσα Ομπράντοβιτς: 

«Κάναμε ένα τέλειο δεύτερο κομμάτι στη σεζόν. Κυριαρχήσαμε και παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ. Προσωπικά, ως προπονητής, έχω πολλούς λόγους για να είμαι χαρούμενος. Αλλά, αυτό είναι το τέλος της διοργάνωσης, γιατί τώρα ξεκινάει μία άλλη. Ό,τι καλό κάναμε πριν, θα πρέπει να μείνει πίσω. Θα πρέπει να χτίσουμε αυτοπεποίθηση για τα καλύτερα που θα έρθουν, που είναι τα playoffs.

Είναι πάντα σημαντικό να μείνουμε στον ίδιο ρυθμό. Πιστεύω ότι η συνεισφορά όλων των παικτών μας βοήθησε να νικήσουμε. Είναι πολύ νωρίς να πούμε κάτι για τη σειρά με τον Ολυμπιακό. Όπως είπα, είναι μία εντελώς διαφορετική διοργάνωση και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ