Λάσο: «Ο Ερτέλ και ο Τόμπκινς δεν προπονούνται με την ομάδα, η απόφασή μου είναι οριστική»

Λάσο: «Ο Ερτέλ και ο Τόμπκινς δεν προπονούνται με την ομάδα, η απόφασή μου είναι οριστική»

Στην κατάσταση που επικρατεί με τους Τομά Ερτέλ και Τρέι Τόμπκινς αναφέρθηκε ο Πάμπλο Λάσο που επιβεβαίωσε πως οι δύο παίκτες δεν προπονούνται με την ομάδα και πως η απόφασή του είναι οριστική.

Η Ρεάλ Μαδρίτης γνώρισε την ήττα από την Μπάγερν Μονάχου με 97-88 για την 34η αγωνιστική της Euroleague, όμως τα προβλήματα για την βασίλισσα δεν σταματούν εκεί, καθώς με απόφαση του Πάμπλο Λάσο οι Τομάς Ερτέλ και Τρέι Τόμπκινς βρίσκονται εκτός ομάδας.

Αυτό το επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Λάσο και σε δηλώσεις του πριν από clasico κόντρα στην Μπαρτσελόνα για τη Liga Endesa τονίζοντας πως πρόκειται για μία οριστική απόφαση.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Η υπόθεση των Ερτέλ και Τόμπκινς είναι καθαρά δική μου απόφαση. Είναι υποχρέωση μου σαν προπονητής να βρω ποιο είναι το πρόβλημα. Οι δύο παίκτες δεν προπονούνται πλέον μαζί μας. Η απόφασή μου είναι οριστική.

Θεωρώ πως οι 13 παίκτες που απομένουν μπορούν να βγάλουν τον καλύτερό τους εαυτό μέχρι το τέλος της σεζόν και θα είμαστε η ομάδα που θέλουμε να είμαστε. Έχω μερικά προβλήματα με την ομάδα αλλά θα τα λύσουμε. Δεν θα υπογράψουμε κανένα νέο παίκτη άμεσα. Έχουμε γερές βάσεις σαν ομάδα και είμαστε καλυμμένοι. Περιμένω η ομάδα μου να δείξει τον καλύτερό της εαυτό κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Τους σεβόμαστε απόλυτα».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ