Ο Ολυμπιακός στον τελικό της Euroleague – Δεύτερο φαβορί για την κούπα!

Ο Ολυμπιακός στον τελικό της Euroleague – Δεύτερο φαβορί για την κούπα!

Τι «βλέπουν» οι μπουκ στη Euroleague; Ένα από τα μεγάλα φαβορί ο Ολυμπιακός για την κούπα και... τελικός με Μπαρτσελόνα.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιεί μια σπουδαία σεζόν στη Euroleague, τερμάτισε δεύτερος στην κανονική διάρκεια της σεζόν (πίσω μόνο από την Μπαρτσελόνα) και προετοιμάζεται για τις «μάχες» στα Playoffs με τη Μονακό.

Οι ερυθρόλευκοι ήταν μια από τις πιο σταθερές ομάδες καθ’όλη τη διάρκεια της σεζόν, έπαιξαν όμορφο μπάσκετ και δικαίως είναι στην οκτάδα, έχοντας μάλιστα και το πλεονέκτημα έδρας κόντρα στους Μονεγάσκους.

Ο Ολυμπιακός με λίγα λόγια δείχνει ότι έχει όλα τα φόντα να περάσει το εμπόδιο της παρέας του Μάικ Τζέιμς και να βρεθεί μετά το 2017 και πάλι σε Final Four, αυτή τη φορά όμως στο Βελιγράδι που αναμένεται να το γήπεδο με το… μέρος του.

Και παρότι οι Πειραιώτες δεν έχουν ξεκινήσει καν τα playoffs, οι αποδόσεις για τον νικητή της διοργάνωσης έχουν βγει και ο Ολυμπιακός είναι σε περίοπτη θέση. Δείγμα και της μεγάλης χρονιάς που κάνει.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρουν οι στοιχηματικές εταιρείες σχετικά με τον νικητή της Euroleague, μπορεί η Μπαρτσελόνα να θεωρείται Νο. 1 φαβορί σε απόδοση που κυμαίνεται από 2.65-2.90, όμως στη δεύτερη θέση είναι ο Ολυμπιακός μαζί με την Εφές σε απόδοση 5.50.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας λοιπόν έχουν σύμφωνα με τους μπουκ περισσότερες πιθανότητες για την κούπα και από τη Ρεάλ Μαδρίτης (6.50) αλλά και από την Αρμάνι Μιλάνο (7.50), παρότι και οι δυο θεωρητικά έχουν πολύ μεγαλύτερα μπάτζετ και περισσότερο βάθος στα ρόστερ τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πιθανότερο ζευγάρι του τελικού περιλαμβάνει σύμφωνα με όσα αναφέρουν πάντα οι στοιχηματικές εταιρείες την Μπαρτσελόνα και είτε τον Ολυμπιακό είτε την Εφές σε απόδοση 4.00. Γενικότερα ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα που μετά την Μπαρτσελόνα μοιάζει να είναι το φαβορι για τελικό αλλά και για την κατάκτηση του τροπαίου, ειδικά εφόσον θα έχει και πλεονέκτημα έδρας, σε αντίθεση δηλαδή με την Εφές που θα τερματίσει είτε στην 5η θέση είτε στην 6η.

Οι αποδόσεις για την κατάκτηση της Euroleague

Μπαρτσελόνα 2.65
Ολυμπιακός 5.50
Εφές Αναντολού 5.50
Ρεάλ Μαδρίτης 6.50
Αρμάνι Μιλάνο 7.50
Μακάμπι 25.00
Μονακό 30.00
Μπάγερν 125.00

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ