Ευχάριστα νέα για τον Ζαν-Σαρλ στον Ολυμπιακό

Ευχάριστα νέα για τον Ζαν-Σαρλ στον Ολυμπιακό

Ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ αισθάνεται καλύτερα μετά την περιπέτεια υγείας του και αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τα ματς με τη Μονακό.

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του το ντέρμπι απέναντι στον Παναθηναϊκό και πλέον στρέφει την προσοχή του στο επικείμενο εξ αναβολής ματς της Πέμπτης (14/4, 17:οο) με τον Προμηθέα Πάτρας στο πλαίσιο της 16η αγωνιστικής της Basket League.

Οι Ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν εκ νέου χωρίς τον Λιβιό Ζαν-Σαρλ, ο οποίος απουσίασε και από το παιχνίδι με τους Πράσινους, καθώς την περασμένη Δευτέρα εισήχθη στο νοσοκομείο με κολικό του εντέρου.

Ο Γάλλος φόργουορντ αισθάνεται πλέον καλύτερα και καλυτερεύει μέρα με την ημέρα, κάτι που σημαίνει πως αναμένεται να τεθεί κανονικά στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα για τα παιχνίδια κόντρα στη Μονακό, στο πλαίσιο των play-offs της Euroleague που ξεκινούν τη Μεγάλη Τετάρτη.

Πάντως ο Ζαν-Σαρλ δεν θα αγωνιστεί με τον Προμηθέα, όπως δεν αναμένεται να λάβει μέρος και στη Σαββατιάτικη (16/4, 20:00) αναμέτρηση με τη Λάρισα, ώστε να είναι έτοιμος να δώσει το παρών απέναντι στους Μονεγάσκους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ