«Ο Ιτούδης θα πάει στη Φενέρ αν μείνει εκτός Euroleague η ΤΣΣΚΑ» (pic)

«Ο Ιτούδης θα πάει στη Φενέρ αν μείνει εκτός Euroleague η ΤΣΣΚΑ» (pic)

Δημοσίευμα από την Τουρκία αναφέρει πως ο Δημήτρης Ιτούδης θα αναλάβει τη Φενέρμπαχτσε εφόσον η ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν λάβει μέρος στη Eurolegue την επόμενη σεζόν.

Με τον πόλεμο στην Ουκρανία να συνεχίζεται, το μέλλον των ρωσικών ομάδων στη Euroleague είναι ακόμα άγνωστο, καθώς δεν γνωρίζουμε αν τελικά θα επιτραπεί στους συλλόγους να λάβουν μέρος στη νέα αγωνιστική περίοδο της λίγκας.

Τη συγκεκριμένη αβεβαιότητα θέλουν να εκμεταλλευτούν στη Φενέρμπαχτσε, και όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος, Μουράτ Ζορλού, ο τουρκικός σύλλογος θα κυνηγήσει την περίπτωση του Δημήτρη Ιτούδη στην περίπτωση που η ΤΣΣΚΑ Μόσχας μείνει εκτός Euroleague, καθώς μόνο έτσι ο 51χρονος τεχνικός θα αφήσει την «ομάδα του στρατού».

Φυσικά η Τουρκία δεν είναι άγνωστη χώρα για τον ομοσπονδιακό μας τεχνικό, καθώς την αγωνιστική περίοδο 2013/2014 είχε περάσει από τον πάγκο της Μπάνβιτ, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις που τράβηξαν την ΤΣΣΚΑ στο να του προσφέρει συμβόλαιο.

Σε περίπτωση που η υπόθεση του Ιτούδη δεν προχωρήσει, η Φενέρ έχει ως εναλλακτικό πλάνο τον Αντρέα Τρινκέρι, που έχει κάνει πολύ καλή δουλειά με την Μπάγερν Μονάχου, μπαίνοντας με τους Βαυαρούς για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στα πλέι-οφ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ