Βεζένκοφ και Γουόκαπ αποθεώθηκαν στην μπουτίκ του Ολυμπιακού (pics, vid)

Βεζένκοφ και Γουόκαπ αποθεώθηκαν στην μπουτίκ του Ολυμπιακού (pics, vid)

Ο Σάσα Βεζένκοφ και ο Τόμας Γουόκαπ βρέθηκαν στην μπουτίκ του Ολυμπιακού, όπου υπέγραψαν αυτόγραφα και γνώρισαν την αποθέωση από κόσμο των Ερυθρόλευκων.

Ο Ολυμπιακός ξεκινά από την ερχόμενη εβδομάδα τις υποχρεώσεις του στα play-offs της Euroleague, όπου κόντρα στη Μονακό θα διεκδικήσει μια θέση στο Final Four του Μαΐου που θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι.

Οι Ερυθρόλευκοι έχουν ζητήσει από τον κόσμο τους να φορέσει κόκκινα στα παιχνίδια του ΣΕΦ και για τον λόγο αυτό, οι Σάσα Βεζενκοφ και Τόμας Γουόκαπ βρέθηκαν στην μπουτίκ της ομάδας, όπου υπέγραψαν αυτόγραφα και αποθεώθηκαν από τους φίλους των Πειραιωτών.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Σάσα Βεζένκοφ και Τόμας Γουόκαπ πήραν… γεύση πλέι οφ!

Κατόπιν σχετικής πρόσκλησης του OlympiacosBC Official Store, φόρεσαν το κόκκινο t-shirt τους, όπως άλλωστε επιτάσσει το dress code των αγώνων της σειράς με την Μονακό #OLYKOKKINA και βρέθηκαν στην Πλατεία Κοραή, όπου υπέγραψαν εκατοντάδες αυτόγραφα!

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ», δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοφ και συνέχισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθε τόσος κόσμος και νεαρά παιδιά! Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Πειραιά που φιλοξενεί αυτή την όμορφη εκδήλωση. Ελπίζω να δώσαμε σήμερα λίγη χαρά στον κόσμο μας».

Από την πλευρά του, ο Τόμας Γουόκαπ, είπε: «Είναι πολύ ξεχωριστό αυτό που συμβαίνει. Είναι υπέροχο να λαμβάνεις την αγάπη του κόσμου στο γήπεδο, όμως, το να έρχεσαι εδώ, ειδικά στο κέντρο του Πειραιά και να σε περιμένει τόσος κόσμος, είναι πραγματικά ξεχωριστό! Σημαίνει πολλά για εμένα».

Επόμενο ραντεβού στο γήπεδο!

Και μην ξεχνάτε στις αναμετρήσεις με την Μονακό έχουμε DRESS CODE: #OLYKOKKINA».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ