Ουόκαπ: «Εχουμε δρόμο για την πρόκριση – Ετσι σταμάτησα τον Τζέιμς»

Ουόκαπ: «Εχουμε δρόμο για την πρόκριση – Ετσι σταμάτησα τον Τζέιμς»

Ο Τόμας Ουόκαπ μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί της Μονακό και την εκπληκτική άμυνα στον Μάικ Τζέιμς.

Πρώτη αποστολή… εξετελέσθη για τον Ολυμπιακό, που επικράτησε της Μονακό στο κατάμεστο ΣΕΦ.

Μετά το τέλος του ματς, ο Τόμας Ουόκαπ εμφανίστηκε χαρούμενος με τη νίκη των ερυθρολεύκων, υπογραμμίζοντας ωστόσο πως δεν έχει κριθεί ακόμα καμία πρόκριση.

Παράλληλα, ο Αμερικανός παίκτης αναφέρθηκε και στο πως κατάφερε ο Ολυμπιακός να περιορίσει το ατού των Μονεγάσκων. Τον Μάικ Τζέιμς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ούοκαπ:

«Κάναμε τη δουλειά μας, είμαστε χαρούμενοι αλλά δε τελειώσαμε. Δε νιώθω εξαντλημένος, κάναμε το 1-0, είμαι χαρούμενος για αυτό και είναι μια νίκη που θα παίξει ρόλο για τη συνέχεια.

Πρέπει να μαζέψουμε τη συγκέντρωσή μας και να προχωρήσουμε. Ελπίζω να κάνουμε το ίδιο παιχνίδι και την Παρασκευή, ήταν μια καλή ομαδική δουλειά.

Για την άμυνά του στον Τζέιμς: «Μπορώ να παίζω έτσι, μου αρέσει να παίζω έτσι. Ήξερα πως έπρεπε να περιορίσω έναν πολύ καλό παίκτη και βοήθησε όλη η ομάδα σε αυτό. Ο Τζέιμς δεν είχε ενεργό ρόλο και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί».

Για τη συνέχεια: «Θα είμαστε αύριο εδώ ξανά για να είμαστε ξανά έτοιμοι. Το δεύτερο παιχνίδι είναι πολύ κοντά και είναι τελείως διαφορετικό, δεν υπάρχει χρόνος να σκεφτείς και να μείνεις στο σήμερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ