Βεζένκοφ: «Πρέπει να βελτιωθούμε στο αμυντικό κομμάτι»

Βεζένκοφ: «Πρέπει να βελτιωθούμε στο αμυντικό κομμάτι»

Ο Σάσα Βεζένκοφ στις δηλώσεις του μετά το ματς με τη Μονακό ανέφερε πως ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε το μπάσκετ που θα έπρεπε για να πάρει και το δεύτερο παιχνίδι.

O Oλυμπιακός δεν τα κατάφερε και γνώρισε την βαριά εντός έδρας ήττα με 96-72 από τη Μονακό για το δεύτερο παιχνίδι της σειρά των πλέι οφ της Euroleague και πλέον θα δώσει έχει δύο σημαντικά έκτος έδρας παιχνίδια στο Πριγκιπάτο που θα κρίνουν την παρουσία του στο Final Four του Βελιγραδίου.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σάσα Βεζένκοφ στις δηλώσεις του στάθηκε στο ότι ο Ολυμπιακός στο σημερινό παιχνίδι δεν έπαιξε το μπάσκετ που θα μπορούσε και στα επόμενα παιχνίδια θα πρέπει να βελτιώσει την άμυνα του, ενώ ταυτόχρονα να έχει και καλύτερες επιλογές στην επίθεση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοφ:

«Αρχίσαμε πολύ καλά και άμυνα επίθεση αλλά χάσαμε αυτοσυγκέντρωση δώσαμε κατοχές μας ξέφυγαν στο σκορ και μετά δεν μπορούσαμε να το γυρίσουμε, γιατί η Μονακό έπαιξε καλά στην επίθεση και σύμφωνα με το ταλέντο που διαθέτει. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Αν η Μονακό είναι τόσο καλή και μας νικήσει σε 3 συνεχόμενα παιχνίδια, ας προκριθεί δίκαια στο Final Four.

Πρέπει να βελτιώσουμε τη άμυνα, να παίξουμε για 40 λεπτά με πειθαρχία και όχι όπως σήμερα, έχοντας καλές αποστάσεις και σε συνδυασμό με καλύτερες επιθετικές επιλογές, εννοείται ότι μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Δώσαμε δικαιώματα στην Μονακό. Δεν έχει έδρα της Μακάμπι ή άλλης ομάδας, αλλά παίζει καλά εκεί.

Έχω και έχουμε πίστη ότι θα νικήσουμε στον τρίτο αγώνα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ