Χαμός στη Euroleague: Στο 1-1 οι τρεις σειρές, μια νίκη από το Βελιγράδι η Ρεάλ

Χαμός στη Euroleague: Στο 1-1 οι τρεις σειρές, μια νίκη από το Βελιγράδι η Ρεάλ

Τα πρώτα παιχνίδια των playoff της Euroleague ολοκληρώθηκαν και η μοναδική ομάδα που διπλασίασε τις νίκες της είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Στο 1-1 οι τρεις από τις τέσσερις σειρές, ψάχνουν μεγάλα διπλά Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα και Αρμάνι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέτυχε μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ με 95-66, στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της οκτάδας στη Euroleague και έγινε η μοναδική ομάδα που διπλασίασε τις νίκες και της, διατηρώντας και το πλεονέκτημα έδρας. Οι Μαδριλένοι και στα δυο ματς με την ομάδα του λαού δεν συνάντησαν ιδιαίτερες δυσκολίες και έκαναν το 2-0, σε αντίθεση με τα άλλα τρία ζευγάρια που είναι στο 1-1 και το πλεονέκτημα έχει αλλάξει χέρια (τουλάχιστον προς το παρόν).

Συγκεκριμένα, λίγο νωρίτερα ο Ολυμπιακός μετά τη σπουδαία νίκη στο Game 1, πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες φετινές εμφανίσεις του στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς κόντρα στη Μονακό και γνώρισε βαριά ήττα με 96-72, με αποτέλεσμα τώρα να οφείλει να πάρει τουλάχιστον μια νίκη την ερχόμενη βδομάδα στο Μόντε Κάρλο, για να επιστρέψει στο ΣΕΦ.

Από εκεί και πέρα, στα άλλα δυο ζευγάρια της οκτάδας, η μεγαλύτερη έκπληξη έγινε το βράδυ της Πέμπτης στη Βαρκελώνη, όπου η Μπάγερν Μονάχου με έναν «καταιγισμό» νίκησε την Μπαρτσελόνα με 90-75, έκανε το 1-1 και στη Γερμανία έχει την ευκαιρία να πάρει με 2 νίκες εκείνη την πρόκριση στο Final Four της Euroleague.

Τέλος, στο έτερο ζευγάρι, η Αρμάνι Μιλάνο είναι η ομάδα που υπέστη break με το καλημέρα στο Game 1 από την Εφές (48-64), όμως με τεράστια ψυχικά αποθέματα στο δεύτερο παιχνίδι και παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών (Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Ντιλέινι, Ντατόμε, Μέλι, Μήτογλου), επικράτησε με 73-66 και μάλιστα με ανατροπή και πάει στην Κωνσταντινούπολη για break που θα διατηρήσει τις ελπίδες της για το Final Four.

Αναλυτικά το πανόραμα των playoff της Euroleague

Μπαρτσελόνα – Μπάγερν 1-1
Αρμάνι Μιλάνο – Αναντολού Εφές 1-1
Ολυμπιακός – Μονακό 1-1
Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Τελ Αβίβ 2-0

Τα παιχνίδια που έγιναν και που θα γίνουν:

Game 1
Μπαρτσελόνα – Μπάγερν 77-67
Αρμάνι Μιλάνο – Αναντολού Εφές 48-64
Ολυμπιακός – Μονακό 71-54
Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Τελ Αβίβ 84-74

Game 2
Μπαρτσελόνα – Μπάγερν 75-90
Αρμάνι Μιλάνο – Αναντολού Εφές 73-66
Ολυμπιακός – Μονακό 72-96
Ρεάλ Μαδρίτης – Μακάμπι Τελ Αβίβ 95-66

Game 3
Τρίτη 26 Απριλίου
20:30 Αναντολού Εφές – Αρμάνι Μιλάνο
21:05 Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης
Τετάρτη 27 Απριλίου
21:30 Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα
22:00 Μονακό – Ολυμπιακός

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ