Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 66-75: «Άλωσε» το Μόναχο και έκανε το 2-1

Μπάγερν Μονάχου – Μπαρτσελόνα 66-75: «Άλωσε» το Μόναχο και έκανε το 2-1

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να «αλώσει» το Μόναχο επικρατώντας της Μπάγερν με σκορ 75-66, πήρε πίσω το πλεονέκτημα έδρας και πλέον χρειάζεται μία νίκη για να βρεθεί στη Final Four.

Τη νίκη με σκορ 75-66 πανηγύρισε η Μπαρτσελόνα απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου, με τους Καταλανούς να κάνουν το 2-1 στη σειρά και να παίρνουν πίσω το πλεονέκτημα έδρας, μετά την ήττα τους στην Ισπανία από την ομάδα του Αντρέα Τρινκέρι.

Το σύνολο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν αντιμετώπισε πολλά προβλήματα απέναντι στους Βαυαρούς, έχοντας το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ οι Γερμανοί δεν κατάφεραν στο τέλος να πλησιάσουν περισσότερο και να διεκδικήσουν το ματς.

Κορυφαίος για τους φιλοξενούμενους ήταν ο Νίκολα Μίροτιτς που σημείωσε 25 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ πολύτιμες βοήθειες έδωσε ο Ρόλαντς Σμιτς με 12. Από την άλλη πλευρά, ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς είχε 17, ο Όγκουστιν Ρούμπιτ με 14 και ο Όγκνιεν Γιάραμαζ με 13.

Θυμηθείτε ΕΔΩ την εξέλιξη του αγώνα*

Η Μπαρτσελόνα ξεκίνησε καλύτερα την αναμέτρηση παίρνοντας από νωρίς διψήφια διαφορά με τον Νικολάς Λαπροβίτολα να είναι πολύ «ζεστός» έχοντας 3/3 τρίποντα. Όσο περνούσε η ώρα, η Μπάγερν κατάφερε επιστρέψει με τον Λούτσιτς να κάνει αρκετά καλό ματς. Στο δεύτερο δεκάλεπτο, οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πάτησαν εκ νέου το… γκάζι και μπόρεσαν να πάνε στα αποδυτήρια όντας στο +18 (31-49) παίρνοντας έτσι ένα εξαιρετικό προβάδισμα.

Στην τρίτη περίοδο, οι Βαυαροί ισορρόπησαν την αναμέτρηση και βρήκαν τον τρόπο να μειώσουν τη διαφορά πλησιάζοντας αρκετά στο σκορ, όμως χωρίς να τη ρίξουν κάτω από τους δέκα πόντους. Μένοντας όμως στη διεκδίκηση του αγώνα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Μπαρτσελόνα κράτησε χωρίς προβλήματα το προβάδισμα και παρότι η Μπάγερν πλησίασε, δεν μπόρεσε να απειλήσει περεταίρω, με τους Καταλανούς να παίρνουν τη νίκη.

Tα δεκάλεπτα: 17-26, 31-49, 49-59, 66-75

Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά του ματς*

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ