Αταμάν: «Θα είμαστε πάλι πρωταθλητές Ευρώπης, 3 ματς έμειναν»

Αταμάν: «Θα είμαστε πάλι πρωταθλητές Ευρώπης, 3 ματς έμειναν»

O Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις πριν από το παιχνίδι με την Αρμάνι τόνισε πως η Εφές θα είναι ξανά πρωταθλήτρια Ευρώπης και απομένουν ακόμα τρία παιχνίδια.

Η Εφές απόψε στις 20:30 υποδέχεται την Αρμάνι Μιλάνο για τον τέταρτο αγώνα της σειράς και με νίκη κάνει το 3-1 και παίρνει το εισιτήριο για το Final Four του Βελιγραδίου, ενώ σε διαφορετική περίπτωση η πρόκριση θα κριθεί σε 5ο ματς στην Ιταλία.

Ο προπονητής της Εφές, Εργκίν Αταμάν, εμφανίστηκε τρομερά αποφασιστικός στις δηλώσεις του, τονίζοντας ότι τρία μόλις παιχνίδια χωρίζουν τους Τούρκους με την κούπα της Ευρωλίγκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν:  

«Πρέπει να συνεχίσουμε την άμυνα που παίξαμε σε όλη τη σειρά και πρέπει να κυκλοφούμε καλά την μπάλα τόσο κάτω από τη ρακέτα και στην περιφέρεια στην επίθεση. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί στα ριμπάουντ και να αυξήσουμε τον ρυθμό.

Η Aρμάνι είναι μια πολύ σκληρή και πειθαρχημένη ομάδα. Ο Έτορε Μεσίνα είναι ένας πολύ σημαντικός προπονητής. Είναι απαραίτητο να αγωνιστεί πολύ σκληρά για να νικήσει την ομάδα του και να πετύχει μεγάλους στόχους. Για άλλη μια φορά, πρέπει να κερδίσουμε μαζί με τον ίδιο ενθουσιασμό και την ίδια στήριξη στο «Sinan Erdem Sports Hall». Θα ξαναγίνουμε πρωταθλητές! 3 ματς έμειναν»!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ