Απειλεί την Ευρωλίγκα ο Αταμάν: «Τώρα θα δείτε, θα κάνουμε το back to back» (vid)

Απειλεί την Ευρωλίγκα ο Αταμάν: «Τώρα θα δείτε, θα κάνουμε το back to back» (vid)

Ο τεχνικός της Ανατολού Εφές, Εργκίν Αταμάν λίγα λεπτά μετά την πρόκριση στο Final Four εξέφρασε την πεποίθηση πως η ομάδα του θα φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου για δεύτερη σερί σεζόν.

Η Εφές επικράτησε με 75-70 της Αρμάνι Μιλάνο, διαμόρφωσε το 3-1 στη σειρά και εξασφάλισε την παρουσία της στο Final Four της Euroleague, έκει όπου στα ημιτελικά περιμένει τον… Ολυμπιακό.

Η αυτόπεποίθηση στις τάξεις της Εφές ξεχειλίζει, κάτι που αποτυπώθηκε και από τις δηλώσεις του τεχνικού των Τούρκων, Εργκίν Αταμάν, ο οποίος  επανέλαβε για πολλοστή φορά πως η τουρκική ομάδα θα ξανακατακτήσει το τρόπαιο της EuroLeague, τονίζοντας πως η απόσταση από το back-to-back είναι μόλις δύο αγώνες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη flash interview:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στον καλό μου φίλο, Έτορε Μεσίνα, και στην ομάδα του. Ήταν μια σπουδαία σειρά. Εμείς ήμασταν πιο τυχεροί ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως κερδίσαμε τα παιχνίδια στα τελευταία δύο λεπτά. Είναι δύσκολο για ομάδα ομάδα να παίζει σε μια τέτοια ατμόσφαιρα, την καλύτερη στον κόσμο.

Είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα και τους παίκτες μου. Αυτή η ομάδα άξιζε να ξαναβρίσκεται στο Final Four. Δύο αγώνες απομένουν για το τρόπαιο. Την προηγούμενη βδομάδα είπα ότι θα το κάνουμε το back-to-back. Τώρα θα το δουν όλοι. Θα είμαστε στο Final Four και θα το πάρουμε ξανά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ