ΜΟΝΑΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΟΝΑΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΜΟΝΑΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

Η Μονακό «έσπασε» την έδρα του Ολυμπιακού στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς, στο Φάληρο, κάνοντας το 1-1 και έτσι η σειρά μεταφέρθηκε στο Πριγκιπάτο, για τα δύο επόμενα παιχνίδια. Γνώρισε την ήττα στο τρίτο παιχνίδι, με σκορ 83-87. Κορυφαίος για τη γαλλική ομάδα ο Μπέικον (23 π.), μαζί και οι Τόμα (15 π.), Τζέιμς (13 π.) και Χολ (12 π.). Η Μονακό πλήρωσε ένα «νεκρό» διάστημα στην απόδοσή της, στη δεύτερη αλλά και την τρίτη περίοδο, αφού ειδικά εκεί εμφάνισε αμυντικό ζήτημα και άφησε τον Ολυμπιακό να χτίσει διαφορά, η οποία έκρινε και το αποτέλεσμα.

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

Ο Ολυμπιακός μετά το 2-1 στο τρίτο παιχνίδι, έχει την ευκαιρία του να τελειώσει τη σειρά, νικώντας για δεύτερη φορά στην έδρα της Μονακό. Αν αυτό δεν συμβεί, η σειρά επιστρέφει στο Φάληρο, γεγονός που χαρίζει αυτοπεποίθηση στους ερυθρολεύκους, αφού μία ήττα απόψε, δεν είναι σε καμία περίπτωση καταδικαστική. Σε ότι αφορά στο περασμένο παιχνίδι, το σύνολο του Μπαρτζώκα ήταν πολύ συγκεντρωμένο μέχρι και την 4η περίοδο, με τον Σλούκα να πετυχαίνει 21 πόντους και τους Βεζένκοφ, Ουόκαπ να συμπληρώνουν από 17 και 13 πόντους, αντίστοιχα.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 22:00της Παρασκευής.

ΜΟΝΑΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreaming |Μπαρτζώκας: «Οι παίκτες καθορίζουν τα παιχνίδια, πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό»

 Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για το Game 4 με τη Μονακό, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να ελέγξει τον ρυθμό, ενώ ξεκαθάρισε πως οι παίκτες είναι εκείνοι που θα κρίνουν το ματς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την κούραση των παικτών και το «μαξιλαράκι» που δίνει το Game 5 στον Πειραιά: «Το μπάσκετ έχει αλλάξει. Οι παίκτες έχουν παίξει πάνω από 60 παιχνίδια. Εμείς απαιτούμε να είναι σε ετοιμότητα, αλλά δεν είναι εύκολο αυτό. Πολλές φορές οι ομάδες μετά από νίκες χαλαρώνουν και το πληρώνουν άμεσα.

Τώρα δεν είναι ώρα να πούμε ότι πάμε στον Πειραιά για το 5ο παιχνίδι. Είναι λάθος προσέγγιση. Το παιχνίδι που πρέπει μόνο να ασχοληθούμε είναι το αυριανό»

Για το πού θα κριθεί το Game 4: «Κάθε παιχνίδι καθορίζεται από διαφορετικούς παράγοντες. Ο πρώτος αγώνας κρίθηκε στην σκληρή άμυνα και πηγε σε χαμηλό σκορ. Στον δεύτερο δεχθήκαμε 90 πόντους. Χθες σκόραραν και οι δύο ομάδες, υπήρχε ένταση και σκορ. Παίζει ρόλο πώς σφυρίζουν οι διαιτητές. Από αυτούς καθορίζεται ο ρυθμός. Δεν μπορώ να πω από τι θα καθοριστεί το Game 4. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πίεση σε όλο το γήπεδο και να σετάρουμε το παιχνίδι μας, γιατί όταν το έχουμε αυτό σκοράρουμε.

Πρέπει να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας και να μην πάμε σε βιαστικές επιθέσεις και να πάμε στα ριμπάουντ»

Για το τι άλλαξε στο Game 3 και τι θα αλλάξει στο Game 4: «Είναι δύσκολο να προετοιμάσεις κάτι με μισή προπόνηση και να το κάνεις πράξη. Οι δύο ομάδες έχουν μία αγωνιστική φιλοσοφία και με αυτή παίζουν. Το να προσθέσεις 1-2 plays είναι κάτι που θα κάνουν και οι δύο ομάδες. Δεν είναι τόσο σημαντικό όμως στο τελικό αποτέλεσμα»

Για το σχήμα με τα 3 γκαρντ: «Επειδή στην Μονακό βάζουν πίεση στην μπάλα, θελαμε να έχουμε πάντα 2 χειριστές,. Αυτό μας παίρνει κάποια πράγματα και μας δίνει κάποια άλλα. Οι παίκτες το καθορίζουν αυτό όμως»

Για την άμυνα της Μονακό: «Η αλήθεια είναι ότι πιέζουν σε όλο το γήπεδο και αλλάζουν παίκτες στους δημιουργούς μας και κάνουν καλή δουλειά. Εμείς χρειάζεται να είμαστε σε καλή πνευματική κατάσταση. Να μην κάνει ας πούμε κάποιος 2 βιαστικά φάουλ όπως ο ΜακΚίσικ χθες. Να ξέρουν οι παίκτες ότι πρέπει να κάνει τα απολύτως απαραίτητα,. Όποιος πάει να κάνει το κάτι παραπάνω, του βγαίνει μπούμερανγκ. Αν κάνει τα απλά, θα παίζει περισσότερο»

Για το αν τα παιχνίδια τα κρίνουν οι παίκτες ή οι προπονητές: «Πιστεύω ότι τα παιχνίδια είναι πάντα των παικτών., Οι προπονητές δίνουν κάποιες κατευθύνσεις, αλλά, ιδίως τώρα, οι παίκτες είναι αυτοί που παίζουν και αυτοί τα κρίνουν».

Τα κορυφαία προγνωστικά μπάσκετ είναι εδώ

ΜΟΝΑΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreaming |Σλούκας: «Να τελειώσουμε στο Game 4 τη σειρά, πρέπει να πάμε στο FinalFour»

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για το Game 4 με τη Μονακό και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να τελειώσει τη σειρά στο Πριγκιπάτο για να πάει στο FinalFour.

«Μιλάμε για μία μεγάλη νίκη χθες, αλλά την έχουμε αφήσει ήδη στο παρελθόν, γιατί κάναμε και λάθη που πρέπει να διορθώσουμε».

Για το τι ανησυχεί για το Game 4: «Να είμαστε πιο έτοιμο πνευματικά. Δεν υπάρχει σωματική κούραση, είμαστε μία ανάσα από το FinalFour. Πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας, ειδικά στο κακό μας διάστημα. Μιλάμε για έναν αγώνα μποξ, πρέπει να κάνουμε το νοκ-άουτ, γιατί η Μονακό είναι δυνατή ομάδα και επικίνδυνη, η οποία μπορεί να μας κάνει την ζημιά στο ΣΕΦ σε ένα πιθανό Game 5».

Για την προσωπική του απόδοση: «Εγώ κοιτάω ότι η ομάδα κέρδισε. Θέλω να πάμε στο FinalFour. Για αυτό ήρθα. Πρέπει να είναι η ομάδα στις 4 καλύτερες της Ευρώπης. Όλοι δουλεύουν για αυτό και αύριο είναι μία ωραία μέρα για να τελειώσουμε την σειρά».

Για τον Μάικ Τζέιμς και τον Μπέικον: «Ειναι πολύ καλοί παίκτες. Μου αρέσει ο ανταγωνισμός, έχω δουλέψει για αυτό και προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα. Όλη η ομάδα ήταν επιθετική και συγκεντρωμένη. Ελέγξαμε το παιχνίδι και κερδίσαμε δίκαια μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με ταλέντο, ποιότητα και καλό προπονητή. Υπάρχει σεβασμός για την Μονακό».

Για το πού θα κριθεί το Game 4: «Πρέπει να ξεκινήσουμε δυνατά και να μην αφήσουμε την Μονακό να πιστέψει ότι μπορεί να κερδίσει. Ξέρουμε ότι θα τα δώσουν όλα. Είμαστε μία ανάσα από το FinalFour και δεν πρέπει να αφήσουμε την ευκαιρία να πάει χαμένη».

ΜΟΝΑΚΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ LiveStreaming | Λινκς για το παιχνίδι…

 Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ